Horváth Gréta elárulta, belevágna-e új párjával a családalapításba
2022-06-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Horváth Gréta élete rövid idő leforgása alatt gyökeresen megváltozott. Miután Meggyes Dáviddal zátonyra futott a kapcsolatuk, kiderült, hogy inzulinrezisztens, azaz nagyon oda kell figyelnie arra, hogy milyen tápanyagokat juttat a szervezetébe. Az anyuka pár hónap alatt rengeteg kilótól szabadult meg, küzdelmeiről és fogyásáról pedig folyamatosan tájékoztatta a követőit. Büszkén tudatta, hogy újra S-es ruhákat hord, amire már régen nem volt példa és kicsattan a boldogságtól emiatt.

Tavasszal ráadásul a szerelem is újra bekopogtatott hozzá egy titokzatos férfi személyében, akiről a mai napig nem árult el túl sokat. Rajongói nem győzik faggatni azzal kapcsolatban, hogy hogyan ismerkedtek meg, milyen az illető és hogy bánik vele. Gréta mindössze annyit mesélt el, hogy igazán mesébe illő találkozásuk volt és olyan helyeken randiznak, melyeket azelőtt tényleg csak a romantikus filmekben látott.

Most egy kérdezz-felelek során azt is megosztotta az egy napig elérhető Instagram-sztorijában, hogy még mindig hisz a házasságban, illetve a későbbiekben majd gyereket is szeretne, ugyanis fiatalnak érzi magát. Szerelméről pedig így áradozott a történetében:

"Jóképű, okos, vicces, dolgos, szép a lelke és ő maga is gyönyörű"- lelkesedett a kedvese iránt. Azzal kapcsolatban, hogy szeretnének-e közös babát, szintén elmondta a véleményét:

"Ha valakivel tökéletes az összhang, egy életre terveztek, akkor erre nem lehet más a válasz, mint igen! Megyünk közösen a céljaink felé, és ha itt az idő, akkor jöhet. Fiatal vagyok még, van idő" - jelentette ki határozottan. Állítása szerint sok mélypontja volt, mielőtt megismerte volna a párját, azonban mindből tanult valamit, és arra buzdította a követőit is, hogy mindig maradjanak erősek.

Forrás: Blikk