Hónapok óta tudnak a helyiek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea románcáról
2021-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A házasságra készülő Mészáros Lőrinc 2011 és 2018 között Felcsút polgármestereként irányította a Fejér megyei községet, így természetes, hogy a településen napi téma, hogy a leggazdagabb – 479,4 milliárd forintos vagyonnal rendelkező – magyar eljegyezte Várkonyi Andreát.

 

Egy ekkora összeg esetén minden bizonnyal házassági szerződést kötnek a felek. A helyiek diszkrét elzárkózással fogadták a Blikk munkatársait, amikor a készülő frigyről érdeklődtek, névvel és arccal senki sem akarta elmondani véleményét. Ugyanakkor érzékelték, hogy a helyi közbeszéd központi témája a falu híres embere és a televíziós között szövődött románc, hiszen kamerán kívül többen is megszólaltak.

– Már hónapok óta pletykálták, talán előbb tudtuk, mint az újságok. Nem, dehogy lepődtünk meg, legfeljebb csak azon, hogy tudták eddig titokban tartani – mondta egy helyi lakós.

– Ez a kapcsolat az ő magánügyük, még akkor is, ha most nyilvánosságra hozták. Kívánom, hogy éljenek boldogan – zárta rövidre a beszélgetést egy másik felcsúti lakós.

Egy másik hölgy azt mondta, nagyon örül, sok boldogságot kíván a párnak, és amikor a Blikk munkatársai Várkonyi Andreáról kérdezték, azt felelte: szerinte nagyon kedves asszony jött a házhoz.Egy idős nénivel is szóba elegyedtek, ő azt sem bánná, ha egy jó nagy lagzit csapnának Felcsúton, ahová meghívnák az egész falut.

Hogy valóban itt tartják-e az évszázad esküvőjét? Egyelőre nem tudni, olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a pár külföldi helyszínben gondolkodik. 

– Elméletben bármekkora összeget el lehet költeni Magyarországon egy luxuskategóriás esküvőre, cégünk gyakorlatában volt már olyan menyegző, ami vetekedett egy prémium felszereltségű felső kategóriás autó árával – nyilatkozta a Blikknek Herendi Gábor esküvőrendező.

– Általánosságban elmondható, hogy az esküvői költségvetés felét teszik ki az ételek és az italok. A szolgáltatásnak ez a része nagyon sok tényezős: attól függ, hogy hány fogásos a vacsora, milyen ételek és italok szerepelnek a menüben. Egy esküvői vacsora egy személyre számított ára 30 és 100 ezer forint között mozoghat. Természetesen más az ár egy Michelin-csillagos séffel, illetve a helyszín is egy befolyásoló tényező lehet.

Teljesen mások az árak egy olyan esküvői helyszínen, ahova ki kell települni, és egy komplett látványkonyhát kell felépíteni. Az eddigi esküvőrendezéseink egyik legköltségesebb vacsorája 70 főre 8 millió forintba került – magyarázta a szakértő. – Általában azt kérik a megrendelőink a felsőbb kategóriás esküvőknél, hogy valami teljesen mást csináljunk, mint ami megszokott. Volt már olyan esküvő, ahol átverőshow volt a vendégek számára, és amelyet 25 fős színészgárdával és 30 fős személyzettel valósítottunk meg.

Előfordult, hogy több sztárfellépőt is kért az újdonsült házaspár, az egyik megrendelőnknek – bár ez sajnos a Covid miatt elmaradt – egy komplett ibizai show-t hoztunk volna az országba énekesekkel, táncosokkal. A helyszín díszítése szintén komoly költségeket jelenthet, a kulcsszó az egyediség a dekoráció megtervezésében is, nem ritka, hogy ez a tétel a 6 millió forintot is eléri. Fontos eleme az eseménynek a háttérben megbúvó hang- és fénytechnika, itt a topköltség szintén a 6 milliós forinthoz közelített.

Forrás: Blikk