Hogyan varázsold vissza a romantikát egy elkényelmesedett kapcsolatba?
2020-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Minél hosszabb ideje vagy együtt a pároddal, annál inkább mutathatod előtte az igazi önmagadat. Már nem érzitek szükségét a kezdeti óvatosságnak, ismeritek egymás legrosszabb jellemzőit is, és ez olyan fokú kényelmet jelent számotokra, hogy sajnos a kezdeti szenvedély lángja is csökken, és az egész kapcsolat kezd tőle ellaposodni.

Szerencsére tehetsz az unalom ellen, néhány apró gesztussal, és ötlettel bármikor feldobhatod a közös életeteket.

Olvass tovább, és ismerd meg tippjeinket!

1. Szervezz meglepetés randevút!

De ezt ne az otthoni kanapéra, egy házhoz rendelt pizza, és egy TV film kíséretében tedd. Egy igazi randit szervezz, mintha csak most ismertétek volna meg egymást néhány hete. Természetesen nincs szükség semmi fényűzésre, és 5 csillagos éttermi vacsorára sem. Elmehettek akár arra a helyre is, ahol először találkoztatok. A lényeg, hogy kettesben legyetek, csak egymásra figyeljetek, és lépjetek ki a megszokott környezetből.

2. Bókolj neki!

Régóta együtt élő párok hajlamosak kevésbé figyelni a párjuk mondanivalójára. Az egyik legjobb módja annak, hogy bebizonyítsd Te igenis meghallgatod Őt, ha közben kedves bókokkal illeted. Ha megdicséred, milyen szép, vagy mennyire szereted a humorát, esetleg elismerően beszélsz az aznap esti vacsoráról, amit Neked főzött. Ezek apróságok, mégis sokat számítanak, és nagyon jól esnek a mindenkinek.

További ötleteket találsz itt! - Csempéssz egy kis romantikát a hétköznapokba! 9 kreatív tipp

3. Írj neki szerelmes üzeneteket!

Írd le miért szereted Őt, és hagyd az üzenetet a hűtő ajtón, a párnáján, vagy csúsztasd be a könyvbe, amit éppen olvasni szokott. A lényeg a meglepetés, és a kedves szavak. Ezt nem lehet elrontani!

4. Lepd meg egy kényeztető masszázzsal!

Ha látod, hogy fáradt, és rossz kedvű, akkor varázsold el egy kis spa hangulattal. Készíts illatos, forró fürdőt neki, és masszírozd meg finoman, hogy ellazulhasson. Ehhez nincs szükség különösebb hozzáértésre, csak a finom simogató mozdulatok számítanak.

5.  Ajándékozd meg egy aprósággal, csak úgy!

Nincs szükség alkalomra ahhoz, hogy megajándékozzuk a szerelmünket. Még csak mélyen sem kell belenyúlni a zsebünkbe érte. Ha szereted, akkor Te ismered a legjobban. Így biztosan azt is Te tudod leginkább, hogy mivel lehet levenni a lábáról. Ha pedig megkérdezi, hogy miért kapja, akkor egyszerűen mondd el neki, hogy mennyire szereted.

6.  Tedd le a telefont!

Igen, jól olvastad. Az utolsó tippünk ilyen egyszerű. Csak tedd félre az összes olyan modern kütyüt, ami a nap 24 órájában képes elvonni a figyelmedet a párodról. Helyette koncentráljatok egymásra, és töltsetek el egy kis, valóban minőségi időt, csak kettesben.

Nincs szükség nagyszabású ötletekre és sok pénzre ahhoz, hogy visszacsempészd a romantikát a párkapcsolatodba. Csak néhány apró gesztus ott, egy kis figyelmesség itt, és máris újra hevesen loboghat köztetek a láng, úgy, mint az elején. Vagy még annál is jobban!