Hogyan töltsd fel okosan a gardróbodat az őszre?!
2023-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Hiába írunk már szeptembert, napközben nyárias melegnek örülhetünk és simán felvesszük a nyári ruháinkat, de lassan fel kell készülnünk arra, hogy kicsit több rétegre lesz szükségünk. Ahelyett azonban, hogy pánikszerűen elkezdenél őszi ruhákat vásárolni, olvasd el tippjeinket, amelyekkel még egy kicsit tovább viselheted a nyári ruháidat.

Ha ugyanis ügyesen kombinálod a dolgokat, legalább októberig mutogathatod a világnak a ruhákat, felsőket és szoknyákat. Íme, amit tenned kell:

1. Okos tervezés

Jelenleg még mindig abban a köztes időszakban vagyunk, amikor napközben meleg van, reggel és este pedig hűvös. Ezért nagyon fontos, hogy réteges öltözéket állíts össze. Kapj fel egy pulóvert vagy egy kis dzsekit, és ha napközben meleg van, lazán dobd a válladra. Este pedig ismét magadra kaphatod.

2. Hatékony védelem

A hűvös széltől, esőtől és egyéb őszi időjárástól kiválóan megvéd egy blézer vagy egy farmerdzseki. A nyári ruhákat, crop topokat és egyszerű ingeket vidámmá teszi, közben pedig nem fogsz megfagyni.

3. Melegítés

Legyen szó ruháról vagy szoknyáról, ha fölötte egy gyapjúpulóvert vagy egy bőrkabátot viselsz, akkor vagány és őszies lesz a megjelenésed. A megfelelő hangulat érdekében használj vidám színeket, vagy ha már kicsit mélyebben benne vagyunk a hideg évszakban, meleg árnyalatokat.

4. Kiegészítés

Már túl friss a reggel a kedvenc ruhádhoz, és már a nyári nadrág sem tart melegen? Akkor viseld a kettőt együtt! Vékony garbó a vékony ruha alatt, vékony nadrág harisnya helyett - egymáson viselve ez a kombináció szuper melegen tart.