Hogyan találj párra egy kisvárosban?
2021-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Azt gondolnánk, hogy a nagyvárosokban könnyű dolga van egy szinglinek, mivel számtalan lehetőség és program adott az ismerkedésre. De mi a helyzet egy kisebb településen, főleg, ha esetleg csak nemrég költöztél oda?

Elsőre úgy tűnhet számodra, hogy itt teljesen más az élet, hiszen mindenki ismer mindenkit, és nehéz lesz beilleszkedni. Miután kevesebben laknak ott, ezért korlátozottabb az egyedülállók száma, ezzel pedig a Te lehetőségeid is beszűkülnek.

De mit tehetsz, ha ilyen helyzetben szeretnéd megtalálni a párod?

Csatlakozz minden helyi programhoz!

Ha van edzőterem, akkor fizess be egy bérletre. Ha találsz bármilyen hobbikört, és érdekel adott tevékenység, akkor csatlakozz hozzájuk. Ha esetleg önkénteseket keresnek ételosztásra, akkor jelentkezz az elsők között. Bármelyiket is választod, a lényeg, hogy ne zárkózz be magányosan a négy fal közé, hanem fedezd fel a várost, és az ott élő embereket. Még ha nem is épp álmaid lovagjával futsz össze a horgolóklubban, simán lehet, hogy megismerkedsz egy bájos nagymamával, aki később bemutat majd a jóképű unokájának. Ki tudja?

Ne titkold, hogy szingli vagy!

Egy olyan településen, ahol jól ismerik egymást az ott élők, gyorsan terjednek a hírek. Ha köztudottá válik rólad, hogy társat keresel, akkor még az is előfordulhat, hogy mielőtt bármit is tennél, már több ajtó is kinyílik előtted. Persze azért ne ezzel a témával indíts az új baráti körödben, előbb építs ki bizalmi kapcsolatokat, és csak utána próbálkozz.

Ezt is olvasd el! - Az első randik 11 íratlan szabálya, amit Neked is ismerned kell!

Ne félj nyitni az idegenek felé!

Ez nehéz ügy, főleg napjainkban, amikor inkább elbújunk a telefonunk mögé, csak ne kelljen idegenekkel társalognunk. De azért szerencsére mindenhol vannak olyan emberek, akik nyitottak egy kis beszélgetésre, még egy új beköltözővel is. Ez Neked is hasznos lehet, hiszen az így begyűjtött információk segíthetnek jobban kiigazodni a helyi viszonyokon.

Az online társkeresés itt is segít!

Nemcsak a nagyvárosi emberek regisztrálnak társkereső oldalakra, hiszen az ország minden pontján élnek szinglik. Az online randioldalak nagy előnye, hogy település szerint is lehetőséged van kereséseket indítani, így hamar feltérképezheted, hogy helyben mire számíthatsz. Persze igaz az is, hogy nincs mindenki fenn a neten, de kezdésnek és új ismeretségek kötéséhez mindenképp jó lehetőség.

Ne siettesd a dolgokat!

Egy nagyváros felpörgött életéhez képest vidéken minden kicsit lassúnak tűnhet. Ehhez Neked is alkalmazkodni kell. Haladj kis lépésekben, és élvezz ki minden pillanatot. Adj időt magadnak, hogy megalapozd az új kapcsolataidat és az új életedet. Szerezz barátokat, vegyél részt közös programokon. Ha azt látják, hogy jól érzed magad a körükben, akkor mágnesként fogod vonzani az új ismeretségeket, köztük talán életed szerelmét is.

Lakjanak bárhol, az emberek vágynak a szerelemre. Kisvárosokban is találsz egyedülállókat, és olyanokat, akik eddig helyben nem találták meg az igazit. Maradj pozitív és kitartó, fogadd el az adódó lehetőségeket és keress újakat magadnak. Nyiss az idegenek felé, mert ők is ugyanolyan emberek, mint bárhol máshol.

Forrás: Life.hu