Hogyan készülj az első randira 5 lépésben
2021-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Megismerkedtél egy sármos pasival, de ahelyett, hogy örülnél, inkább kitört rajtad a randifrász? Nyugi, cikkünkben elárulunk pár tippet, amikkel legyőzheted az első randis félelmeidet és magabiztosan csábíthatsz a nagy estén!

Az első randi mindkét fél számára meghatározó. A legelső benyomás befolyásolja, hogy a találkából lesz-e folytatás, így természetes az, hogy mindenki a legjobb formáját akarja hozni. Fontos, hogy ne csak lélekben készülj fel, hanem a külsőd is legyen tökéletes. Fogadd meg az alábbi 5 tippünket, hogy elvarázsold a kiszemelted!

1. Az első szabály, hogy szánj elég időt a készülődésre, mert nincs annál kínosabb, mint ha késve és csapzottan érkezel meg a randi helyszínére.

2. Ha ideges vagy, próbáld meg zenével, vagy egy forró fürdővel megnyugtatni magad. Zuhanyzás után mindenképpen szánj időt a testápolásra is, hiszen a puha, illatos bőrért mindenki odáig van. Ügyelj a részletekre, a körmöd szépségére, a kiegészítőkre, hiszen ezekkel az apró trükkökkel érhetsz el igazán jó hatást.

3. Időben gondold ki, hogy mit fogsz viselni a randi napján, így nem kell majd kapkodnod. Az öltözeted legyen csinos, ne túl kihívó, de ugyanakkor legyen kényelmes is, amiben jól érzed magad.

4. Ha van még fél órád a randi előtt, érdemes utánanézned az illetőnek az interneten. Egy Facebook profilból például sok minden kiderül. Megtudhatod, hogy mik azok a témák, amelyek érdeklik, milyen sorozatokat, filmeket, ételeket és zenét kedvel. Arra azért ügyelj, hogy ne derüljön ki a kis kutakodásod, mert azt nem mindenki veszi jó néven (leginkább persze azok nem, akiknek van valami takargatni valójuk). Ha sikerül néhány használható infót gyűjteni róla, magabiztosabb leszel a randin is.

5. Ne görcsölj rá, maradj pozitív! Próbálj meg már a készülődés alatt nyugodt és laza maradni. Amint kilépsz az utcára, már csak pozitív dolgokra gondolj, ne hagyd, hogy a mindennapi gondjaid eltereljék a gondolatodat az első randiról.