Hogyan bűvölj el egy férfit online és a való életben?
2022-10-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Fantasztikus ember vagy – Te tudod, a barátaid is tudják, a főnök és a családod is, akkor viszont miért fullad kudarcba sorozatban minden randevúd? Nem, nem azért, mert nem vagy elég jó, szép vagy okos. Hanem azért, mert nem tudod, hogyan kell elbűvölni a partneredet és felkelteni az érdeklődését irántad. Szerencsére ez a képesség tanulható, és sikeresen bevethető, legyen szó online ismerkedésről, vagy épp egy személyes találkozóról.

 

Ha online ismerkedsz…

 

Kezdd valami érdekessel!

Hány olyan üzenetet kaptál már az ismerkedés során, amelyben csak annyi szerepelt, hogy „Szia.”? Biztosan nagyon sokat. Ennél sokkal eredetibb és kreatívabb is lehetsz, amellyel azonnal kitűnhetsz a tömegből. Válassz egy érdekes (és számodra fontos) témát, vagy tegyél fel egy vicces kérdést, esetleg kicsit személyesebbet, a lényeg, hogy más legyél, mint a többi.

Nyomozz kicsit!

Nem kell mindent előre kiderítened egy potenciális randijelöltről, de azért egy gyors ellenőrzést megér. Napjaink közösségi média felületei biztosan a segítségedre lesznek. Nem kell több, csak egy-két személyes infó, amelyet az előnyödre fordíthatsz.

Kicsit hagyd, hogy ő akarja jobban!

Ne játszd az elérhetetlent, de nem is kell válaszolnod neki azonnal, ha hajnal kettőkor üzenetet ír Neked. Mutasd meg, hogy független vagy, és van saját életed, és nem az a célod, hogy valaki máson csüngj egész nap.

 

Ha személyesen találkoztok…

 

Légy önmagad!

Hiába bármi trükk és kreativitás, ha az egész hazugságra épül. Csak akkor leszel igazán vonzó, ha hű maradsz magadhoz, és ez a természetesség árad belőled.

Viselj valami pirosat!

Azt mondják, hogy a piros, amellett, hogy a szerelem színe, emlékezetessé tesz. Ráadásul a férfiak meglehetősen vizuális lények, és a piros szín az egyik legjobb út a szívükhöz. De ha a piros nagyon távol áll is tőled, egy apró, de feltűnő kiegészítővel még tehetsz egy próbát.

Légy független!

Bár akadnak olyan pasik, akiknek imponál, ha egy nő minden pillanatban csak velük vannak, de azért a többség számára fontos, hogy a partnernek is legyen saját élete és érdeklődése. Mutasd meg neki, hogy az időd értékes, és ki kell érdemelnie, hogy rászánd.

Hagyd, hogy lássa a gyengeségeidet is!

A függetlenség nem azt jelenti, hogy mindig minden helyzetben erősnek kell lenned. Egy kicsit nyílj meg előtte, és mesélj neki a félelmeidről, hogy miben nem jeleskedsz annyira, ezzel megmutatod neki, hogy bízol benne, és lehetőséget adsz számára is, hogy nyisson az irányodba.

Ez is érdekelhet! - Hogyan legyél ellenállhatatlanul vonzó?

Légy optimista!

Különösen egy első randin, meglehetősen visszatetsző, ha valaki folyton csak panaszkodik és elégedetlenkedik. A pesszimizmus csöppet sem vonzó, ezért lehetőleg kerüld.

Tudj nevetni saját magadon!

Nem vagyunk tökéletesek, Te sem. A pasik kedvelik az olyan nőket, akik nem félnek nevetni a saját hibáikon, és ezzel felvállalják a gyengeségeiket is.

Amíg nem megy, tettesd!

Még ha elméletben profi is vagy, a valóságban elég nehéz elnyerni egy férfi figyelmét. Természetes, hogy félsz, és úgy érzed, az önbizalmad a nullához közelít. Ilyenkor azonban nem kell ezt meg is mutatnod. Csak játszd el, hogy magabiztos vagy, és tedd ezt addig, amíg tényleg az leszel.

A kulcs a magabiztosság. Az nem kérdés, hogy le fogod nyűgözni, mert lenyűgöző vagy. De tudni egy dolog. Megmutatni, az már egy másik. Viszont egyre könnyebben fog menni, minél többet gyakorlod.