Hogyan akadályozod meg, hogy közeledjen hozzád, és ijeszted el örökre?
2023-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sok nő elköveti azt a hibát, hogy olyan erőteljesen próbálja kimutatni érdeklődését egy férfi iránt, amellyel végül épp az ellenkezőjét éri el, azaz megakadályozza, hogy a kiszemelt jelölt közelebb kerülhessen hozzá. Gyakran sajnos nem is tudatosul bennük, hogy mit csinálnak.

Csak gondolj egy olyan első randira, amire túlzottan is felkészültél. Tele voltál sablonkérdésekkel, hogy még egy másodpercre se kerüljetek a kínos csend lehetősége közelébe, és még csak esélyt se hagytál a másiknak, hogy kicsit ő irányítson. Te ajánlottad fel a következő találkát, Te hívtad fel a randi után, és Te voltál az, aki nagyon akarta, hogy a dolgok előre haladjanak köztetek. Mi lett az eredménye?

Ha Te is beleestél már ebbe a csapdába, akkor most cikkünkből megtudhatod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a férfi legyen az, aki úgy érezze, hogy meg szeretné feléd tenni az első lépést.

 

Mi az, ami egy férfit folytatásra ösztönöz?

Azt kell éreznie, hogy egy láthatatlan erő feléd húzza őt. Ehhez azonban szükséges némi távolság és idő, hogy izgalmas legyen számára az ún. „vadászat”. A férfiak imádják meghódítani a nőt, mert ettől azt érzik, hogy ők azok, akik választanak, akik döntenek, akik irányítanak. És persze a végén ők lesznek a győztesek. Sajnos pont ezt a folyamatot szakítják meg vagy rontják el a nők azzal, hogy túlságosan akarják a férfit, és túlságosan nyilvánvalóvá teszik számára, hogy „nyert ügyük van”. Ezzel oda a varázslat.

 

Lépj egyet hátra ahhoz, hogy előre léphessen a másik!

A képlet egyszerű, nem mindig mindent Neked kell csinálnod. Elég, ha ott vagy. Egy első randin engedd át az irányítást, hogy a másik érezze, neki kell megtenni az első lépéseket, neki kell Téged lenyűgöznie, hagyd, hogy ő vegye fel a beszélgetés fonalát, nem baj, ha esetleg megszakad itt-ott, mert a csend is őt fogja arra sarkallni, hogy próbálja folytatni.

Az egyetlen dolog, amit Neked tenni kell, hogy bátorítsd őt a közeledésre azzal, hogy azt mutatod felé, jól érzed magad a társaságában. Nevess a viccein, értékeld a bókjaid, legyél 100 százalékosan jelen. Ha azt érzi, hogy elég jónak tartod, akkor az ő magabiztossága is nő, és fokozatosan egyre közelebb kerül hozzád. 

Ez is érdekelhet! - Hogyan legyél önmagad egy első randin?

 

Ne félj attól, hogy azt gondolja, nem tartod érdekesnek!

Hidd el, attól, hogy nem hívod fel naponta, nem adsz neki ajándékokat, nem forszírozod a következő randit, még nem fogja azt hinni, hogy esélye sincs nálad. Sőt. Egy férfi, aki vonzódik hozzád és találkozni akar Veled, nem fog „megsértődni”, ha nem vagy folyton elérhető számára. Amikor viszont azt látja, hogy Te akarsz mindent és Te irányítasz mindent, akkor úgy fogja érezni, hogy nincs is hely számára az életedben, ezért feladja.