Hódi Pamela elárulta, hogyan jutottak túl a gyászon
2023-09-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Immár jóval több mint egy év telt el azóta, hogy elhunyt Berki Krisztián. Idősebb gyermekének édesanyja, Tóth-Hódi Pamela mindeddig hallgatott, ám most mégis úgy döntött, megszólal a nehéz időszakról.

Pamela elárulta, mostanra mindannyian jól vannak, de hozzátette, a gyász eleje kimondhatatlanul nehéz volt, ami nem véletlen: Berki Krisztiánnal közös kislánya, Nati találta meg édesapja holttestét.

Ha úgy történik az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, mi történt az apjával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna – mondta Pamela, majd hozzátette: „Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt feldolgozni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt.”

Egyszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is helyén tudja kezelni a helyzetet.

Pamela nem rejti véka alá, hogy sok küzdelme volt a hajdani izomcelebbel, akinek sajátos stílusa nem mindenkit nyűgözött le, de igazán jó apának tartotta.

„Rengeteget veszekedtünk, de azt sosem vontam kétségbe, hogy szereti a gyermekeit” – mondta, majd hozzátette: „Borzasztóan sajnálom, hogy a kislányomnak sem sikerült máshogy az élete, min az enyém, és neki is az apukája nélkül kell felnőnie.”