Hódi Pamela álomesküvőjéről ábrándozik
2023-03-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár még csak körülbelül három év múlva esedékes, Hódi Pamela már most kitalálta és elképzelte, hogy hogyan vonul majd oltár elé Tóth Bencéhez a második esküvőjükön. A vendégekkel és a zenével kapcsolatosan is megosztott néhány részletet.

Hódi Pamela még a Covid-járvány kellős közepén, állapotosan ment hozzá kedveséhez, Tóth Bencéhez. A szerelmesek már öt éve alkotnak egy párt, viszont a filémbe illő esküvő még várat magára. A pandémia és a kislányuk születése miatt mindössze pár órás ceremóniára volt idejük, de már a terveik között szerepel, hogy újra összeházasodjanak.

- Nagyon fontos volt, hogy házasságba szülessen a baba, és pont ezért teljesen minimálisra akartam mindent csinálni, hogy legyen hiányérzetem. Bencének nincs hiányérzete, ő elégedett ezzel az esküvővel, ami volt nekünk. Hát, én nem... Gyerekkoromban is azt éreztem, hogy nagyon szeretnék templomi esküvőt, habos ruhában bemenni a fátylammal, úgy, hogy anyukám bekísér vagy a papám - hangsúlyozta ki Pamela.

- Azt mondta, hogy az ötödik házassági évfordulón elvesz újra feleségül, úgyhogy még van három évem. Még nem feszülök rá a szervezésre, de a szeretnék melót tenni bele. Le van mentve egy csomó ruha, ami tetszik. Én hármat szeretnék, mind a három más stílusú legyen - áradozott a vágyaival kapcsolatban.

Az édesanya egy hatalmas bulit is tervez a ceremónia után, így a zeneválasztásban a mulatós vonalon indulna el, hogy mindenki fergetegesen érezze magát. Sok fellépővel, illetve sok vendéggel - körülbelül 120 fő - képzeli el az álomesküvőjét.