Heidi Klum és Tom Kaulitz házassági évfordulót ünnepeltek
2022-08-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

 Heidi Klum nemrég ünnepelte a harmadik házassági évfordulóját férjével, Tom Kaulitzcal. A szépséges modell nem győzött áradozni férjéről a neves napon.

„Elrepült, de máris egy életnek tűnik” – mondta a szupermodell augusztus 9-én. Ő és Tom titokban kötötték össze az életüket 2019 februárjában, mielőtt hónapokkal később, augusztusban egy pazar olasz esküvővel ünnepeltek.

„Annyira jól ismerem őt. Egyszerűen tökéletesen összeillünk” – folytatta Heidi. „Úgy érzem, végre megtaláltam az igazit. Eddig minden rendben van. Remélem, ez így is marad” – mesélte sugárzóan a America's Got Talent zsűritagja.

Heidi hosszú ideig nyaralt rocksztár férjével – aki a Tokio Hotel zenekar gitárosa – egy különleges évfordulós utazáson a karibi St. Barths szigetén. Tom Kaulitzc így emlékezett vissza az élményre: „Úgy érzem, soha nem leszünk olyan fiatalok, mint most, szóval akár most is élhetnénk. Szeretek most élni, és számomra ez a napfény és a szórakozás”.

A pár legutóbbi utazásai közé tartozott egy kéthetes ausztriai wellness túra is. És bár az utazás célja az volt, hogy segítsen Tomnak a cluster fejfájásán, Heidi elárulta, hogy mindketten megtanultak néhány új módszert a „hogyan lehetünk jobban a testünkkel” témakörben.

„Az egyik dolog, amiről fogalmam sem volt, hogy egyáltalán nem szabad inni, amikor eszünk” – osztotta meg a Heidi. „Egyáltalán semmi folyadékot, mert nyilvánvalóan felhígítja a gyomorsavakat” – tette hozzá.

Egyértelmű, hogy a klinika módszerei beváltak, hiszen a jövőre esedékes 50. születésnapja előtt Heidi jobban néz ki, mint valaha. Hogy hogyan marad ilyen fiatalon? „Szívom a fiatal vérét, ezt csinálom... mint egy vámpír” – mondta a nála 17 évvel fiatalabb Tomról.

Forrás: Blikk