Kiderült, ki Piqué új barátnője
2022-08-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem sokáig vesztegette az idejét az FC Barcelona válogatott hátvédje, Gerard Piqué: Shakirát egy fiatalabb szépségre "cserélte".Ahogy arról mi is beszámoltunk, az énekesnő és a sztárfocista kapcsolata nem alakult zökkenőmentesen. Nehezen jutottak dűlőre a két közös csemetéjük elhelyezését, illetve a vagyonmegosztás kérdésében.

A pár a júniusi szakításuk után, úgy tűnik, hogy bár nem együtt, de külön-külön megtalálták a boldogságot.

Míg állítólag Shakira a Marvel filmek szuperhősével, Chris Evanssal vigasztalódik, Piqué sem vesztegeti az idejét, és a Kosmos sport- és médiabefektetési cégénél dolgozó lánnyal szűrte össze a levet.

A lányról kiderült, hogy Clara Chia Martinak hívják, és 12 évvel fiatalabb a katalán védőnél. PR-hallgatóként került a Barca-játékos cégéhez, és már hónapok óta randevúznak, de igyekeztek diszkréten kezeli a helyzetet.

– Gerard és Clara hónapok óta találkozgatnak. Nem beszélnek a kapcsolatukról, de a körülöttük lévők mind tudják, hogy együtt vannak. A barátai biztatására Clara törölte magát a közösségi oldalakról, hogy az emberek ne találjanak rá a fotóira. Ez pedig már önmagában arra utal, hogy több van közöttük puszta barátságnál – nyilatkozta a lány egyik barátja.

Az egykori álompár, Shakira és Piqué két hónapja szakított, miután a spanyol válogatott focistát rajtakapta az énekesnő egy másik nő társaságában. Néhány hétig külön éltek, majd Shakira ki is dobta a férfit a közös otthonukból.

Forrás: Blikk