Hasít a TikTok-on a „Puffy Lips” trendje
2023-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Nem kell töltőanyagokat és Botoxot használnod ahhoz, hogy az ajkaid teltebbnek tűnjenek. A hatást természetesen sminkelve hozhatod létre a „puffadt ajkak” trendet – lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan is működik ez.

Talán hallottad már, hogy a Tiktokon elterjedt a legújabb ajaktrend a „Puffy Lips” – az úgynevezett „ puffadt ajkak”. Ha nagyon vékony ajkaid vannak, vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen lenne, ha még teltebb lenne a szád, akkor jó helyen jársz!

Most lépésről-lépésre eláruljuk, hogyan sminkelheted teltebbé az ajkaidat.

A „puffadt ajkak” sminktrend az ajkak teltebbé és terjedelmesebbé tételének technikáját jelenti , ahogy azt már korábban írtuk. Ezt különféle ajaktermékek és korrektor használatával érheted el. A termékek helyes használatával is gyönyörű telt ajkad lehet anélkül, hogy feltöltetnéd.

Így érheted el a legjobb hatást:

Ennek a megjelenésnek az első lépése az ajkak előkészítése. Kezdd a szád finom radírozásával, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket és sima felületet hozz létre. Ezt megteheted egy bőrradírral vagy egy fogkefével, körkörös mozdulatokkal.

Ezután alkalmazz hidratáló kezelést, hogy ajkaid puhává és rugalmassá váljanak.

Ezután jön az alapozó. Válassz egy olyan rúzst, amely a természetes ajakszínednél valamivel sötétebb. Bőségesen vigyél fel belőle az ajkadra, ügyelve arra, hogy teljesen befedje. Ez szolgál a telt ajkak hatásának alapjául.

Most jön a trükk, ami a teltséget hozza létre – a korrektor vagy egy nagyon könnyű rúzs. Válassz olyan terméket, amely valamivel világosabb, mint a bőrtónusod. Vidd fel az ajkak közepére kis ecsettel vagy az ujjaddal. Ezután finoman "keverd" kifelé a korrektort, hogy természetes átmenetet hozz létre. Ez a világos terület az ajkaid közepén a teltség illúzióját kelti.

Hogy még intenzívebb legyen a megjelenés, vigyél fel rá csillogó szájfényt. Válassz egy enyhén visszatükröző felületű fényt, hogy tovább fokozza a puffadt ajkak hatását.

Vidd fel a szájfényt az ajkaid közepére, és enyhén húzd kifelé.

Ha szeretnéd, tovább tökéletesítheted a szádat, és személyre szabhatod egy ajakceruzával. Válassz a rúzsodhoz hasonló színű ceruzát, és rajzolj világos körvonalat a szád természetes vonala mentén. Finoman keverd befelé a kontúrt, hogy természetes átmenetet hozz létre.