Harsányi Leventéék már az esküvőt fontolgatják
2023-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fülig szerelmes Harsányi Levente! A népszerű műsorvezető és a párja, Obersovszky Lara csak néhány hónapja alkotnak egy párt, de úgy érzik, megtalálták az igazit egymásban. Sőt, azt is tudják, ki lesz az esküvői tanújuk!

Kiderült, Harsányi Levente a véletleneknek köszönheti, hogy rátalált a szerelem: a tévés a születésnapját ünnepelte, de hivatalos volt egy barátja bulijába is, ahova először semmi kedve nem volt menni. Végül Hajas László volt az, aki felhívta Leventét, hogy hol van, mert mindenki rá vár. A műsorvezető végül beadta a derekát, és ebben a bizonyos buliban ismerte meg Larát.

Amikor először megcsapott az illata, tudtam, hogy ő lesz a végzetem

– mondta Obersovszky Lara, aki egyáltalán nem adta könnyen magát.

A szerelem másnap kezdődött el igazán közöttük, ugyanis Harsányi Levente azonnal írt Larának, akivel két héttel később az első randevút is megejtették. A kapcsolatuk még friss, illetve az összeköltözéssel is várnak, de azt már tudják, ki lesz az esküvői tanújuk, ha egyszer lagzira sor kerül.

Ha esküvőre kerülne a sor, biztosan Hajas Laci lesz a tanúnk

– folytatta a lapnak Harsányi Levente szerelme.

Obersovszky Lara egyébként Németországban befutott sztár: műsorvezetőként és riporterként dolgozik. Harsányi Levente párjának van egy 7 éves kislánya, aki egy előző kapcsolatából született. A pár gyermekei nagyon jól kijönnek egymással.