Harsányi Levente mesélt az eljegyzésről
2023-12-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem mindennapi módon kérte meg a kedvese, Obersovszky Lara kezét a fanyar humoráról ismert rádiós, Harsányi Levente, aki állítja, erre a pillanatra mind a ketten örökké emlékeznek majd.

Noha százféle módját is eltervezte a lánykérésnek, Levente végül a szállodai szobájukban, egy szál fürdőköpenyben tette fel a nagy kérdést a nála húsz évvel fiatalabb szerelmének.

– Nem csak neki volt meglepetés a lánykérés, de nekem is – nevette el magát Harsányi. – Számos lehetőséget elterveztem, miként kérem meg a kezét: repülőn, ejtőernyőzés közben, a víz alatt, mert – mint minden férfitársam – én is azt szerettem volna, ha ez a pillanat örökre emlékezetes marad. Nos, az is marad, de persze, semmi sem úgy zajlott, ahogyan azt elterveztük.

A rádiós és a kedvese egy romantikus utazáson, a szállodai szobában váltak jegyespárrá, tetőtől talpig fürdőköntösbe öltözve.

– Egy betegség ledöntött minket a lábunkról, ami miatt nem tudtuk tartani magunkat ez eredeti programtervhez. Persze, a gyűrű már nálam várta, hogy előkapjam a megfelelő pillanatban, ami aztán egy szállodai szobában jött el. Úgyhogy egy szál fürdőköpenyben letérdeltem, majd feltettem a nagy kérdést, amire Lara igennel válaszolt. Végül elértem a célomat, mert ez az eljegyzés ettől lett egyedi, amit soha nem felejtünk el – tette hozzá a műsorvezető.

Harsányi Levente idén tavasszal mesélt először arról, hogy túl az ötvenen ismét eltalálta Ámor nyila. A kétgyermekes apuka a válása után jó ideig hiába kereste a boldogságot, ám Larába azonnal beleszeretett.

– Egy véletlenszerű vacsorameghíváson találkoztunk, és valóban első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről. A vacsora után felvettem a kapcsolatot Larával, ráírtam. Innentől két hétig beszélgettünk, majd sor került az első randevúra is. Ahogy egyre jobban megismerem, úgy derül ki, hogy egyre több mindent szeretek benne. Imádom, ahogy alszik, ahogy néz, ahogy gondolkodik. Viccesen azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy keresem benne a hibát, de nem találom. Valóban olyan ez most, mint egy tündérmese vagy egy hollywoodi film – mesélte korábban Levente.

A kettejük között lévő összhang a korkülönbség ellenére is olyan erősnek bizonyult, hogy a műsorvezető három hónap után a gyerekeinek, a 14 éves Nándornak és a 8 éves Lillának is bemutatta Larát.

– A szerelem sosem hajszínhez, korhoz vagy lakhelyhez kötött, és mindenkinek azt kívánom, találja meg azt az embert, aki neki lett rendelve föntről – fogalmazott Harsányi Levente.