Harsányi Levente magánéleti titkokat árult el
2020-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Harsányi Levente tavaly ősszel költözött külön gyermekei édesanyjától, fél évvel később pedig rátalált a nagy szerelemre, ám nemrégiben vége lett a kapcsolatnak.

 

A műsorvezető a Story Magazinnak mesélt szerelmi életéről.

„Sok embert kiszórtam az életemből, csak az értékesek maradtak, vége a diplomatikus udvariasságnak” – mesélte a Story Magazinnak Levente, hozzátéve: csak azt követi, amit szeret, és ha valamihez nincs kedve, azt nem csinálja.

A műsorvezető régen keveset foglalkozott a gyermekeivel, de mára már sokkal több időt tölt velük. Legutóbbi szakítása pedig nagyon megviseli. Levente elmondta, nehezen nyílik meg, és nehezen enged el, emiatt lett vége, ugyanis éppen kezdett volna jobban megnyílni és teljesen felvállalni a kapcsolatot, ám a párja türelme elfogyott. „Érzelmes vagyok, az igaz szerelmet nehezen temetem el” – mondta Levente.

Levente fiatalkorában csak jöttek-mentek a lányok, s az édesapja mindig azt kérdezte tőle, hogy hét közben is tudnak-e beszélgetni, nem pedig csak szombat esténként. Viszont akkor ez őt nem érdekelte.

Akkoriban két kapcsolata is volt, először 25, majd később 30 évesen, amelyből gyermeke születhetett volna, de akkor úgy érezte, nem áll még készen rá sem anyagilag, sem érzelmileg, ezért az abortusz mellett döntöttek. Azonban így is nehéz volt meghozni ezt a döntést.

Viszont 38 éves korában, amikor Nándi fia született, úgy érezte, eljött az idő az apaságra. Azóta már a második gyermeke, Lilla is hatéves.

„Nem is kívánhatnék szebbet és jobbat a jelenlegi életemnél: gyönyörűek a gyerekeim, álmaim házában élek, szép kerttel, nyugalomban” – mondta a műsorvezető, hozzátéve: sosem néz hátra, mert akkor elszédülne. Boldog és elégedett az életével, és mindenkit arra buzdít, hogy azzal legyen, akit szeret, valamint azzal foglalkozzon, amit a szívével csinál.

Forrás: Blikk.hu