Hajdú Péterék lefújták az esküvőt
2022-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hajdú Péter és kedvese, Eszter kénytelenek halasztani az esküvőjüket, így idén elmarad a lakodalom. Mint mondták, a kisfiuk felülírta a terveiket, ezért elősorban rá szeretnének koncentrálni, illetve az édesanya számára fontos, hogy a lehető legjobb formájában álljon oltár elé. Azt is megosztották, hogy mikor kerülhet sor a nagy napra.

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter első közös gyermeke idén februárban született meg. Hiába a 20 év korkülönbség, remek az összhang közöttük, így nem véletlen, hogy többekben is felmerülhet a kérdés: vajon mikor kerül sor az esküvőjükre? Legutóbb sokat sejtető fotót osztott meg a műsorvezető egy ismerősük 20 éves házassági évfordulójáról, ami miatt sokan azt hihették, náluk is közeleg a nagy nap. Most azonban kiderült, arra még várni kell.

A tévés a kisfiával való kapcsolatáról elmondta, apukaként már volt korábban tapasztalata azzal, mire számíthat a kisbabától. Tisztában volt vele, hogy Dominik egy pár hónapig idegenként tekint majd rá, mivel hosszú ideig csak az anyukája létezett számára. Állítása szerint természetes, hogy a gyerek az elején csak az édesanyjáról vesz tudomást, illetve az ő hangjára, érintésére nyugszik meg.

„Látszott rajta, hogy neki én idegen vagyok... Négy hónapon át nem is igazán sikerült a vigasztalás, pedig próbálkoztam rendesen. Nekem maradt néha a pelenkázás és a fürdetés, mert hát nem akartam mindent Eszterre hagyni, de Dominik csak meresztette a kis szemeit, látszott rajta, hogy még nem ismer meg” – ecsetelte a műsorvezető, majd boldogan mesélte el, hogy néhány hete először mosolygott rá a kisfia ébredés után, azaz megtört a jég.

„Már velem is kommunikál, néz rám, nevet és boldogan kalimpál, vagyis kezd rájönni, hogy én is része vagyok a kis életének. Hihetetlenül jó érzés látni az első mosolyt, amit én kaptam! Persze, eddig is egy család voltunk, de ezt már ő is tudja, vagyis beengedett a bizalmi körbe, amit eddig ketten alkottak Eszterrel...” – jelentette ki, hozzátéve: már más élvez prioritást nála, mint az első két gyermeke születésénél. Akkor ugyanis család, munka, barátok volt a sorrend, mostanra viszont már a barátok nem igazán kapnak teret az életében, igyekszik apaként és társként is Eszter támasza lenni. Szóba került az esküvő is, amivel kapcsolatban közölte, hogy mégsem idén tartják meg.

"Halasztjuk az esküvőt... Korábban azt terveztük, idén nyáron vagy kora ősszel összeházasodunk, de Dominik kissé átírta a forgatókönyvet. Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli, és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt"– hangsúlyozta ki.

„És, persze szeretne tökéletes formába lendülni, hogy úgy álljon rajta az esküvői ruha, ahogyan azt ő elképzelte. Szerintem most is tökéletes, de mivel remélhetőleg neki ez lesz az egyetlen esküvője, nekem pedig az utolsó, megértem, hogy nem csak nekem, de önmagának is tetszeni szeretne. Így Eszter most azt mondja, szerinte jövő tavasz lehet a legjobb időpont, hogy kimondjuk egymásnak az igent. Dominik akkor már másfél éves lesz, és akár a gyűrűt is viheti majd az anyakönyvvezetőhöz” – magyarázta a Borsnak Péter.

Forrás: Blikk