Gerard Piqué már a múlt: Shakira bepasizott
2022-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Futótűzként terjedt a hír, amikor a kolumbiai énekesnő bejelentette, hogy ő és a Barcelona FC védője, Gerard Piqué szakítottak. A szakítás okai között minden bizonnyal ott voltak a focista folyamatos kicsapongásai is.A sztárpár azóta már a gyermekeik felügyeleti joga miatt is összekülönbözött, hisz míg Shakira az Egyesült Államokban, addig Piqué a katalán fővárosban képzeli el a két fiú jövőjét.

Sajtóértesülések szerint az énekesnő ennek ellenére ismét visszautazott az Egyesült Államokba, de nem Miamiba, ahol eddig élt, hanem Kaliforniába. Ennek pedig a népszerű Marvel-színész, Chris Evans lehet az oka, akivel az Instagramon a szakítás után bekövették egymást. Ez persze önmagában nem elég egy friss románchoz.

Egyes rajongók viszont már tényként kezelik, hogy Shakira és Chris egy párt alkotnak, az énekesnő pedig csak a színész kedvéért utazott el a kontinensre.

"Ha pedig ők találkoznak, abból még bármi lehet"– írja a Goal.com.

Christ nemrég egy interjúban megkérdezték, hogy jelenleg mire összpontosít a filmezés mellett, aki hosszas elmélkedés után azt mondta, hogy a szerelem is a prioritásai között van, ugyanis szeretne egy olyan társat, akivel végre együtt tudna létezni.

Lehet hamarabb valóra vált a vágya, mint gondolta volna?


Forrás: Blikk