Hajdú Péter párját utolérte a depresszió
2022-04-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Láng Eszter, Hajdú Péter párja imád édesanya lenni, ám mint elmondta, akadnak nehéz pillanatok is a mindennapokban.

A szülés után Eszter a depresszió jeleit érezte, volt olyan, hogy napokon keresztül csak sírt. Bár eddig csak a csodás pillanatokról számolt be, most úgy érezte, itt az idő bevallani, hogy bizony vannak árnyoldalai is ennek az amúgy varázslatos időszaknak. A Borsnak őszintén beszélt az érzéseiről és a tapasztalatairól.

A kis Dominik Valentin-napon született, s bár a szülők nagyon várták fiuk érkezését, Eszter még a szülés előtti napokon is azon agyalt, milyen lesz anyának lenni, vajon képes lesz-e helytállni.

Csak egy kérdés járt a fejében: „Elég jó vagyok?”

Elárulta, csodás dolog az anyaság, sokkal jobb, mint ahogy azt korábban elképzelte. A szülés után azonban szembe kellett néznie néhány igencsak nehéz nappal. Az édesapját épp akkor operálták, így az is okot adott az aggodalomra.

Esztert is elérte a kismamák rémálma, a szülés utáni depresszió. Hirtelen váltott ugyanis az addigi pörgős életéből egy másik szerepre. Bevallotta, sokszor a babával együtt sírt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Láng Eszter (@eszterlng) által megosztott bejegyzés


Dominik azonban remek baba, kiegyensúlyozott, nyugodt, minden anyuka álma egy ilyen kisgyermek. Eszter azt is megosztotta, hogy heti két alkalommal biztosan randiznak Hajdú Péterrel, hiszen nagyon fontosnak tartják az együtt töltött minőségi perceket. Megosztotta, reményeik szerint még idén sort kerítenek az esküvőre.

Forrás: Blikk