Hajdú Péter megmutatta két hónapos kisfiát
2022-04-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

2022. február 14-én, Valentin-napon jelentette be az örömhírt a showman, hogy harmadszor is apuka lett, mert megszületett a párjával, Eszterrel közös kisfiuk, Dominik. A kicsiről készült első fotók a hot! magazinban jelentek meg.

A lapnak Láng Eszter mesélt a szülésről, elmondta, a kisfia kitartott a végsőkig, néhány nappal később szültek, mit tervezték az orvos tanácsa miatt. Az apuka a vírushelyzet miatt nem volt bent a szülésnél, a folyóson aggódott értük. Magzatmázasan kivitték neki a picit, amikor megszületett, ezután pedig egy családi szobában vártak Eszterre.Az édesanya elmesélte, hogy a szülés óta mennyire lelassult az életük: nyugodtabb lett, most nem nagyon járnak el. Babaúszásra viszik babájukat, amit Dominik nagyon élvez. Hajdú Péter elmondta, idősebb gyerekei, Noncsi és Dávid kedvesen fogadták a testvérüket, sőt, Noncsi még pelenkázni is segített.

Végül az esküvőről is elárultak néhány dolgot: nem akarják összecsapni, még van idejük megszervezni. Annyit biztosan tudnak, hogy szabadtéri esküvőt szeretnének, ami nem lesz rongyrázás: a cél, hogy minden vendég jól érezze majd magát.

Forrás: Blikk