Hajdú Péter gyerekei kinyomozták, hogy kivel jött össze
2021-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hajdú Péter és várandós kedvese, Láng Eszter Polgár Tünde és férje YouTube-csatornáján vendégeskedtek, ahol többek között a párkapcsolatuk kezdetéről is meséltek.

A tévés és Eszter jó ideig titokban tartották a kapcsolatukat és mondhatni bujkáltak. Emiatt pedig a tévés gyermekei sem tudtak arról, egy új szerelme van, ám valahogy mégis sikerült lebuktatniuk édesapjukat.

"Hónapokig bujkáltunk. Én mondtam, hogy ezt csináljuk, nem akartam, hogy megírják, főként a gyerekek miatt. Egyszer viszont a Dávidka valahogy kileste, ahogy az Eszterrel írogattunk egy applikáción keresztül. Természetesen elmondta a nővérének, a Noncsinak, aki már rafináltabb volt, és az instán megtalálták Esztert. Folyamatosan faggattak a gyerekek, és akkor volt egy pont, amikor elmondtam. Csak azt a lányt akartam bemutatni nekik, akivel tényleg komolyan tervezek, és az Esztin kívül senkivel sem találkoztak a gyerekek" - árulta el Hajdú Polgár Tündééknek.

Mint ismeretes, a szerelmespár 2019 nyarán jött össze, ám Péter első házasságából született gyermekei csak 2020 januárjában találkoztak Eszterrel. Azóta pedig jó, baráti viszony alakult ki közöttük. A tévésnél sokszor vannak ott a gyermekei, volt rá példa, hogy Eszter tanult Dáviddal.


Forrás: Blikk