Hajdú Péter és szerelme együtt dolgozik majd a jövőben
2020-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Együtt dolgozik majd a jövőben Hajdú Péter (45) és menyasszonya, Láng Eszter (25). Eszter évek óta az RTL Klub stábját erősítette, a Reggeli című műsor szerkesztője volt, ám úgy tudjuk, egy ideje már foglalkoztatta a váltás gondolata, és a közelmúltban el is hagyta a csatornát, hogy a kedvese mellett munkálkodhasson.

 

– Valóban, novembertől már nem dolgozom az RTL Klubnál – erősítette meg a Blikk információit Eszter, akit a LifeTV programigazgatója, Kiss Péter kért fel egy új feladatra.

– Igaz, a Life TV-hez igazolok, és együtt dolgozom majd Petivel, de most még pihenek, januárban kezdek. Hogy pontosan melyik műsorban fogok dolgozni, még nem árulhatom el – mondta a Blikknek Eszter, aki – bár eddig másik csatornához kötötte a munkaszerződése – már sokszor járt a Life TV stúdiójában, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételét például többször is a vezérlőből követte végig.

– Nagyon élvezem, imádom ezt a műsort – mondta korábban Eszti, aki természetesen tanácsokkal is ellátta szerelmét. – Nem tudom nem szakmai szemmel nézni őt, vannak észrevételeim is, és persze, nem bírtam ki, hogy ne mondjam el neki.

Ebből viszont eddig sem volt probléma a kapcsolatukban, így feltételezhető, hogy a jövőben sem lesz. Főleg, mivel Péter és Eszter eddig sem titkolta, élvezik, hogy a hivatalos feladatok végeztével sem kell befejezniük a munkát.

– Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, és örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le. Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére – fogalmazott Hajdú, aki örül, hogy csapatát erősíti a párja. – Eszter új kihívásra vágyott, és Kiss Péter programigazgató kérte fel egy műsorra, én pedig támogattam az igazgató döntését.

Akár problémát is okozhat a kapcsolatban a főnök-beosztotti viszony, árulta el a Blikknek egy szakember, hozzátéve: érdemes kettéválasztani a munkát és a magánéletet.

– Tisztázni kell a szerepeket, például annak, aki magasabb pozícióban van, érdemes leszögeznie, hogy egy adott szituációban megütött hangnem nem a párjának, hanem a beosztottjának szól – fogalmazott dr. Baksa Balázs coach. – Ketté kell választani a magánéletet és a munkát, de ez nyilvánvalóan nehéz helyzet, amire fel kell készülni. Fontos a nyílt kommunikáció és az odafigyelés, előnye lehet, hogy ha tisztázottak a keretek, több minőségi időt tölthet együtt a pár.

Forrás: Blikk