Dér Heni csodálatos kismama
2020-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tűnik, a legnagyobb boldogságban telik a babavárás Dér Heni és vőlegénye, Bakos Gergő számára: az énekesnő imádnivaló fotót posztolt kettejükről, amelyen egyre csak növekvő terhespocakja is jól látható.

 

Szépen gömbölyödik Dér Heni terhespocakja! A közösségi oldalán minden jel arra utal, hogy az énekesnő, aki 2003-ban a Megasztárban tűnt fel, élete legboldogabb időszakát éli, hiszen egy gyermeket hord a szíve alatt. Vőlegényével, Bakos Gergővel, akivel az RTL Klubon fotó Nyerő páros című népszerű sztárpárshow-ban is próbára tették szerelmüket, nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, ugyanis négy hónapja elveszítették a babájukat: az énekesnőnek méhen kívüli terhessége volt. Összetörtek, de reménykedtek a csodában, amely pár hónappal a vetélés után el is érkezett: pozitív eredményt mutatott a terhességi teszt.

Hogy az örömhírt tudva az énekesnő valósággal kivirult a boldogságtól, jól látszik az Instagramra posztolt fotóin is. Dér Heni kedd este egy olyan képpel jelentkezett, melyen – hatalmas mosollyal az arcán – vőlegénye karjaiban pózol, szépen növekvő pocakja pedig egyből szemet szúr.

„Milyen kis gömbölyű a pocak és a popsi is nagyobb lett” – tűnt fel többeknek. A rajongók nem győztek boldog babavárást kívánni Heninek.

Forrás: Blikk