Ha szingliként magányos vagy, az nem a gyengeség jele!
2022-02-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

 Ki ne érezte volna már végtelenül magányosnak magát szingliként? Bizonyára mindenki átesett ezen párszor élete során. De a valódi probléma az, hogy ettől gyengének és szánalmasnak érezzük magunkat, holott ez egyáltalán nem igaz. Az tesz gyengévé, ha képtelen vagy értékelni saját magadat, az adottságaidat. illetve képességeidet, amelyektől egyedi és megismételhetetlen leszel.

De sajnos félünk. Félünk, hogy mi lesz velünk egyedül. Félünk, hogy mit mondanak rólunk mások. Félünk, hogy elkönyvelnek vesztesnek minket csak azért, mert épp nem a sikereink csúcsán éljük az életünket. Mit teszünk ezért? Áltatjuk a külvilágot, no meg magunkat. Kitaláljuk, hogy nekünk nincs is szükségünk senkire, mert egyedül is pont elegen vagyunk. Egy falat emelünk magunk köré, elrejtjük a valódi érzéseinket, és ezzel talán még messzebb kerülünk, az egyébként vágyott, boldogságtól. 

Pedig az egyedüllét időszakát ennél sokkal hatékonyabb módon is eltöltheted!

A hirtelen Rád szabadult „énidő” lehetővé teszi, hogy sokkal közelebb kerülj önmagadhoz, és számot vess az életeddel. Mit értél el eddig, mire vágysz, és mit kellene tenned érte. Ebben az időszakban itt a lehetőség, hogy csak a karrieredre koncentrálj, és megvalósítsd a legfontosabb céljaidat. Emellett ilyenkor sem kell egyedül lenned, hiszen több időt tölthetsz a barátaiddal és családoddal.

Több lehetőséged lesz megfogalmazni magadban, hogy a korábbi kapcsolataid miért futottak zátonyra, hol volt a hiba, és levonhatod a szükséges tanulságokat, amelyeket egy következő partner oldalán már sikerrel kamatoztathatsz. Elképzelheted részletesen, hogy milyen is lenne számodra egy ideális társ, illetve kapcsolat, és hogyan fogjátok támogatni egymást, egy csapatként a közös utatokon.

Ez is érdekelhet! - Így hozd ki a maximumot a szingli életedből!

Úgy tartják, hogy a párok sokkal könnyebben érnek el sikereket minden területen, mert folyamatosan segítik egymást. Ennek ellenére a szinglik sokkal gyorsabban valósítanak meg egy-egy, maguk elé kitűzött célt. Hogy miért? Mert azért küzdenek, hogy mire újra szerelmesek lesznek, addigra tökéletesekké válnak.

Sokan a szingliség időszakában megerősödnek abban a hitükben, hogy függetlenek és szabadak, és mindazt, amit elértek csakis a tökéletes, álmaikban élő társsal hajlandóak megosztani. Ezért addig várnak, míg rá nem találnak. Így már csak emiatt sem tekinthető egy egyedülálló gyengének, sőt. Sokkal erősebbek, mint bárki gondolná róluk. Ez a belülről fakadó önbizalom és erőteljes kisugárzás pedig rendkívül vonzó tulajdonság, így könnyebben elérhetik a vágyott partnert.

Egy másik oka annak, hogy sokan inkább egyedül maradnak, hogy először szeretnének rendet tenni a saját életükben. Ha pedig ezzel készen vannak, akkor minden energiájukat egyetlen, tökéletes kapcsolatra fordíthatják majd. E látszólagos gyengeség mögött tehát hihetetlen nagy erő rejtőzik, sokkal nagyobb, mint amit jó néhány kapcsolatban élő ember el tudna képzelni.