Győrfi Pál és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallottak
2021-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kendőzetlen őszinteséggel vallott kapcsolatuk korábbi nehézségeiről Győrfi Pál és Salgó Adrienn. A házaspár Polgár Tündéék Youtube-műsorában vallott minderről.

 

"A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást, mindketten pörgő, szociális emberek vagyunk, jöttünk-mentünk, barátok, család, buli stb... Aztán én hamar eljutottam arra a szintre, hogy felnőtt emberek vagyunk, én akkor 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk. Nagyjából 1-2 év alatt én eljutottam oda, hogy akkor mire is várunk?! Finoman jeleztem is" - mesélte a mentősök szóvivőjének felesége.

Győrfi Pál bevallotta, hogy akkortájt ő sem családot, sem esküvőt nem akart. A páros ezután döntött úgy, hogy egy hónap szünetet tartanak a kapcsolatukban.

"Úgy, hogy előző este még így öleltük egymást, hogy nem akarlak elengedni. Mégis meghoztuk ezt a döntést, hogy nyugodt, tiszta fejjel el tudjuk dönteni azt, mit akarunk az élettől. Hajlandóak vagyunk-e kompromisszumot kötni, lemondani a saját vágyainkról, annak érdekében, hogy együtt legyünk".

Győrfi a műsorban elmondta, hogy egy hónap után mindketten úgy érezték, hogy az, hogy együtt legyenek mindennél fontosabb, ám ehhez arra volt szükség, hogy mindketten alkalmazkodjanak. A mentő szóvivő hozzátette, hogy utólag bánja, hogy így vélekedett, ugyanis ma már úgy gondolja, hogy a két közös kislányuk Isten ajándékai.

Forrás: Blikk