Gubík Ági és Szellő István újra együtt
2022-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gubík Ági és Szellő István kapcsolatát több bennfentes is megerősítette: úgy tűnik, a pár ismét egymásra talált.A színésznő és a híradós soha nem szerették a nyilvánosság előtt kiteregetni a kapcsolatukat, épp ezért a legnagyobb csendben élték a mindennapjaikat. Tették ezt úgy, hogy még a kollégáik sem sejtették, hogy szerelmesek egymásba, csupán néhány beavatott személy tudott a kapcsolatukról.

Még 2015-ben egy rendezvényen találkoztak, ahol a beszélgetést István kezdeményezte, majd szikra rögtön lángra lobban köztük, hiszen már az elején megvolt az a bizonyos kémia. Mind a ketten éltek már házasságban, de az akkori párjukkal elváltak az útjaik, szülőkként pedig számukra mindig a gyerekek voltak a legfontosabbak.

Egy közeli ismerősük megosztotta, hogy a szerelmeseket a sport, a humor, a kultúra, illetve az is összeköti, hogy nem zavarja őket, ha a másik fél időbeosztása rendszertelen a munka miatt.

A közelmúltban azt lehetett hallani, hogy Ági és István már nincsenek együtt, szakítottak, ám ezt a színésznő megcáfolta.

– Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következik, hogy nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt. Akkor érzem magam igazán nőnek, aki mellett egyszerre lehetek kislány és a végzet asszonya. Akkor vagyok gyönyörű, ha smink nélkül is szépnek tartanak, amikor kócosan, összegömbölyödve iszom a kávét. Ha szeretik a testem, a főztöm, a bőröm illatát, akkor kivirágzom – mesélte Ági annak idején a Best magazinnak.

Úgy tűnt, hogy Ági és István kapcsolata nagyon harmonikus, ezért az egész országot megdöbbentette, amikor tavaly tavasszal szakítottak. Most azonban a jelek szerint ismét egymás oldalán keresik a boldogságot: a magazin egyik olvasója látta őket, amint kettesben róják Budapest utcáit, bár közös kép azóta nem készült róluk. A lap utánajárt a dolognak, és mint egy közeli ismerősük megerősítette, a két híresség valóban együtt van, ám azt, hogy miként és mikor találtak vissza egymáshoz, nem szerette volna elárulni.

Forrás: Blikk