Gryllus Dorka Geszti Péterrel való házasságáról vallott
2024-04-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A színésznő őszintén bevallotta, megbánta-e, hogy 2001-ben hozzáment Geszti Péterhez.

Hétfőn a harmadik évadával tért vissza a VIASAT3-ra Geszti Péter díjnyertes cross-platform műsora, az Adom a napom, ahol a műsorvezető már az első héten különleges vendégeket vár. A szerda esti adásban nem mindennapi beszélgetésnek lehettek tanúi a tévénézők, ugyanis Geszti a kétgyermekes édesanyát, színésznőt, Gryllus Dorkát kérdezte, aki 2001-től öt évig a felesége volt.

– Húsz év távlatából is úgy érzem, hogy nekünk akkor találkoznunk kellett, és jó, hogy így történt. Hosszabb távon mindketten más mellett találtunk társra, és így vagyunk most mindketten boldogok, de a személye a mai napig fontos nekem. Igazán szeretem és tisztelem őt, mégis – bár régen persze, másképp volt – ma nagyon keveset tudok arról, hogyan él feleségként, anyaként, színésznőként, hogyan telik egy napja.

Gryllus Dorka – bevallása szerint – szorongott amiatt, hogy a volt férje élő adásban készít vele interjút, a felkérésre ezért nem is mondott azonnal igent. A színésznőn már az adás elején látszódott, hogy feszélyezi a helyzet, de ezt a műsorvezető próbálta oldani. Egy ponton elárulta azt is, hogy amikor 2006-ban elváltak, Dorka mondott neki valami olyat, amit bele is épített az egyik slágerébe.

„Mondják, kik a szívükön hordják, nem nagy csomag, ami boldogság, csak egy foltos zsák! Belepakol az ember kacatot, tucatot, meg olyat, ami tenger” – idézte fel a rapper a Télen-nyáron nyár című dalt, majd így folytatta:

– Magyarul azt mondtad nekem, hogy ‘figyelj, Peti, ez így alakult. Volt ahogy volt, de ami jó volt benne, az olyan, mintha bele lehetne rakni egy zsákba, és az mindig a miénk marad’. Emlékszel erre a mondatodra? – tette fel a kérdést Geszti a volt nejének, aki végül azt felelte, nem emlékszik rá, de egyetért a gondolattal.

– Az ember nem tagadja meg, ami jó volt. Vannak az életben találkozások és elválások, és ez nem csak a házasságokra igaz. Szakmai kapcsolatokban és barátságokban is van, hogy az ember találkozik valakivel, aztán elmúlik. Vannak olyan barátságaim, amik szétmentek, de azért, ha találkozunk, van mégiscsak valami közös – fogalmazott Gryllus Dorka.

Geszti Péter azt is megkérdezte a színésznőtől, hogy megszépíti-e az egykori pillanatokat az, hogy lassan húsz év telt el a válásuk óta, vagy még mindig akadnak tüskék.

Nehezet kérdeztél, mert nyilván, ami szép volt, az szép volt, ami nem volt szép, az nem volt szép. Tehát most nem mondhatom azt, hogy á, tök jól csináltad. Ezen nem tudok változtatni, ne haragudj

– válaszolt nevetve az 51 éves színésznő.

Az Adom a napom házigazdája ezután még egy utolsó kérdést tett fel a házasságukkal kapcsolatban. Az érdekelte, ha Dorka végiggondolja a közös életüket, kihagyta volna-e a házasságukat vagy nem, vagyis megbánta-e, hogy hozzáment Geszti Péterhez.

Tudod, vannak ilyen fázisok… szerintem ez is egy tök jó… nem. Na. Pont

– zárta le a témát a színésznő.