Gregor Bernadett szingliként sem szomorkodik
2021-09-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gregor Bernadett külseje mindig állandó témát szolgáltat a rajongóknak, az elmúlt hetekben pedig az a hír járta be vele kapcsolatban a magyar sajtót, hogy levágatta a haját. Bár sokan kétség kívül örültek kedvencük újításának adja magát a kérdés: valóban olyan nagy dolog ez?

„Nekem igen, mert korábban, ha három-négy évente elmentem fodrászhoz, hogy kicsit a végéből vágjon, mint egy függő szenvedtem. Mára ez a szenvedélybetegségem megoldódott, öt kilóval könnyebb a fejem, ezt élvezem, és ettől felfrissültem” – mondta Best Magazinnak adott interjújában Bernadett, akinek hajápolása mellett más szenvedélye is van, méghozzá az állatok, pontosabban a kutyák és a macskák. A színésznőnek ugyanis jó pár van belőlük az otthonában.

„Hét cicával és két kutyával élek együtt. Sokat köszönhetek a kutyusaimnak, például azt, hogy minden reggel egy órát sétálhatok velük Tabánban. Ha ők nem lennének, biztosan nem mozognék ennyit. De azt mondhatom, ennél többen már nem lesznek” – mondta.

Ugyan az állatok kétség kívül jó társaságot tudnak nyújtani az embernek, sok esetben nem tudják helyettesíteni az emberi kapcsolatokat, melyekből a művésznőnek ugyan több is volt az elmúlt években, de jelenleg egyedül van. Ezek után joggal kérdezhetjük, vajon hisz-e még az igaz szerelemben?

 

"A négy házasságom és válásom után sem tudok erről nyilatkozni, mert előbb azt kéne definiálni, mi a tökéletes szerelem. Amikor kezdődik egy szerelem, az ember hiszi, reméli, hogy ez így marad életünk végéig, aztán a hétköznapok meg a sors ezt átírja" – magyarázta a színésznő aki a maga módján arra is válaszolt, hogy véleménye szerint a szerelem beköszönthet-e még az életébe?

„Nem foglalkozom vele, nem dolgom elébe menni” – jelentette ki.

Ugyan Bernadett a szerelemben egyelőre nem találta meg a végső boldogságot, nincs oka panaszra, gyermekei ugyanis mindenért kárpótolják, akikről kizárólag hatalmas büszkeséggel tud beszélni:

„A kicsi most kezdi a gimnáziumot. A nagyfiam most volt 26 éves, sikeresen lediplomázott, hangmérnök lett, megáll a saját lábán. Egy anyának annál nagyobb boldogság, mint, hogy a fia jól van a bőrében, megtalálta a számításait, nem igen létezik”.

Forrás: Blikk