Gianni Annoni elmondta, mi az egyetlen ok, amiért különválnának Zitával
2022-04-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gianni Annoni és felesége Zita harmóniában és hatalmas boldogságban élnek. Lassan két éves lesz a kisfiuk, Gianfranco Máté, ő teszi teljessé mindennapjaikat. Az édesapa igyekszik minél több időt családjával tölteni és kivenni részét a gyereknevelésből.

Gianni elmondta, hogy kisfia igazi örökmozgó és örülne neki, ha ő is a foci és a főzés szerelmese lenne. Az ország olasz főzőmestere beszélt házasságáról, munkájáról az Indexnek, sőt még Izlandi útjukról is ejtett néhány szót.

Idén, március 31-én ünnepelték házassági évfordulójukat, számukra is hihetetlen, hogy már öt éve annak, hogy kimondták a boldogító igent. Eddig ugyan még nem ünnepeltek igazán, hiszen betegséggel küzdöttek, Zita ennek ellenére meglepte férjét egy tányérszettel. Gianni szerint felesége figyelmessége felülmúlhatatlan.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés


Elmondta, hogy szülei már nagyon régóta házasok, számára a mögöttük álló 53 évnyi házasság tökéletes példa. Zitával ők mindig is harcoltak egymás szerelméért, azért, hogy tökéletesen működjenek együtt. Zita sokszor elmondja, hogy csak egy indok lehet arra, hogy ők elváljanak egymástól, az pedig nem más, mint egyikük temetése. Mind a ketten hisznek abban, hogy örökre szól ez a kötelék és sosem hagyják el egymást.

Kisfiuk már két éves lesz nem soká, az édesapa pedig maximálisan ki szeretné venni részét Gianfranco Máté életéből. Bármiben segít Zitának, de azt is leszögezte, hogy ilyenkor még az édesanya a legbiztosabb pont a gyerek életében. A kisfiú kétnyelvű, Zitával magyarul beszél, Giannitól pedig olasz szavakat hall.

Az édesapa elmondta, hogy nem reklámtáblaként tekint gyermekére, fontosnak tartja, hogy majd saját maga döntsön arról Gianfranco Máté, hogy akar-e szerepelni vagy sem. Gianni szerint a nevelés nem egyszerű, sokszor nehéz jó szülőnek lenni. Fia nagyon kíváncsi természetű, így állandóan aggódnak érte.

Legutóbb Izlandon jártak hármasban, bakancslistán volt a gyönyörű ország Gianninak és Zitának is egyaránt. Elárulta, hogy látták a csodálatos sarki fényt is, sőt gyönyörű hóesésben furikáztak a természetben.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés


Gianni étteremtulajdonosként elsődleges céljának tekinti a Trattoria Pomo D'oro népszerűsítését, a legtöbb idejét erre szánja. Vezetőként a tudását át szeretné adni és megtanítani az étterem többi dolgozójának, hogy az alázat elengedhetetlen. Ő maga is felmászott azon a bizonyos ranglétrán, de folyamatosan tanul, fejleszti önmagát, hiszen ez a siker igazi kulcsa.

Forrás: Blikk