Gelencsér Timi félelmei az összeköltözésről
2024-02-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gelencsér Timi és a szerelme, Matyi úgy döntöttek, hogy egy fedél alá költöznek. A műsorvezető elárulta, hogy megy az együttélés.

Gelencsér Timi tavaly április elején tudatta a hírt, hogy már közel egy éve boldog párkapcsolatban él. Bár főként maguknak szerették volna megtartani a szerelmüket, az egykori szépségkirálynő már nem akart tovább titkolózni és bujkálni. Az is kiderült, hogy párja néhány évvel idősebb csak nála és korábban az FC Hatvan játékosa volt. Mátyás manapság már inkább az üzleti életben munkálkodik, és egy a gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozása van, mellyel egyébként a Cápák között című műsorban is szerepelt. Timi azóta sem sokat beszél a kedveséről, de a TV2 Mokkában most elárulta, hogy szintet lépett a kapcsolatuk és összeköltöztek.

"Nagyon jól sült el, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó lesz. Nekem ez az első összeköltözésem, úgyhogy kicsit tartottam tőle, de ha tudom, hogy ez ilyen jó, akkor nem várok több mint egy évet az összeköltözéssel. Most is Füge (Timi kutyája) azért van velem, mert Matyi szegény beteg, Füge meg mindig ugat, és nem akartam, hogy felébredjen" - fejtette ki a riporter, aztán hozzátette:

"Furcsa az a része, hogy lakóparkban lakom kertesház után, de az a része jó, hogy elkezdhettük a közös életünket. Tényleg annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy mindig ugyanazt szeretnénk főzni vacsorára, mindig ugyanazt szeretnénk nézni a tévében. Egész nap mindenki rohan, aztán hazaérünk este és én ezt nagyon élvezem" - lelkesedett a TV2 sztárja. Azt is elmondta, miért örül annyira az együttélésnek.

"Nagyon nehéz tervezgetni, amíg két ember külön él, hogy akkor hova megyünk, kihez megyünk, stb. Nekem ez egy extra teher volt, Hűvösvölgyben éltem anyukámmal, ami nagyon messze van, ő hatvani... Most meg egy helyen vagyunk és nem kell szervezkedni" - jegyezte meg Timi, akiben akkor tudatosult, hogy nem lesz gond, amikor két hétre elmentek nyaralni és össze voltak zárva.