Sánta Laci őszintén beszélt a válás nehézségeiről
2024-02-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sánta Laci és Széphalmi Juliska a válás mellett döntött néhány évvel ezelőtt, ennek ellenére az édesapa szeretne minél több időt tölteni a 7 éves kisfiával, Lacikával.

A 43 éves színész, Sánta Laci a Mokka adásában vendégeskedett, ahol őszintén vallott arról, hogy hogyan próbál meg mindent megtenni azért, hogy kisfia, Lacika ne sérüljön az válásuk alatt. A magyar színész kiemelte, hogy sokszor kapta már meg ismerőseitől, hogy "neked nincs is szabadidőd" hiszen a színházi karrierjén túl, amikor csak teheti a kisfával tölti minden idejét.

Nem tudom elképzelni, hogy ne vele legyek

- nyilatkozta a színész a műsorban. Sánta Laci és gyermeke anyja, Széphalmi Juliska 2020 őszén jelentették be, hogy 6 együtt töltött év után lezárják a házasságukat. A kisfiúk most lesz 8 éves. Az apuka kiemelte, hogy a válás hullámvölgyei ellenére, a Juliskával egy dologban mindig ugyanazon a véleményen voltak:

"Egy dologban mindig egyetértettünk, hogy az a legfontosabb, hogy a Lacika életében mindketten ott legyünk"

- mesélte a színész, aki kiemelte, hogy kisfia egy nagyon mozgékony, rosszcsont kisfiú. Az apuka a műsorban azoknak is tanácsot adott, akik még csak most tartanak a válás felé.

A színész meglepő módon először azt a tanácsot adtak, hogy a szülők menjenek inkább párterápiára és ne váljanak el. Majd kiemelte, hogy szerinte a legfontosabb, hogy a gyerek ne érezze azt, hogy miatta válnak el a szülei. Bevallotta volt olyan pillanat, amikor kisfia is saját magát hibáztatta, ezt pedig rendkívül nehéz szülőként kezelni.

"Volt, olyan, amikor azért zokogott, mert nagyon sajnálta azt, hogy mi elváltunk, mert ő tudja, hogy ő nem a legjobb."

A szülők jelenleg úgy érzik, hogy a nehezén már túl vannak, de továbbra is gyermekpszichológushoz viszik Lacikát, hogy könnyebben dolgozhassa fel a szülei válását.