Gáspár Laci és felesége hetente randiznak
2021-05-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kilenc év után sem hunyt még ki a tűz Gáspár Laci és felesége, Niki szerelméből. A mai világban példaértékű, ha egy pár közel tíz év után is ügyel arra, hogy a romantika és a kettesben töltött idő ne vesszen el kapcsolatukból, az énekes és kedvese tudatosan figyelnek is erre, minden héten tartanak randiestet.

 

– Nem akarom senkinek megmondani, hogy hogyan éljen, én is hosszú utat jártam be, amíg ezt megkaphattam. Minden párnak más módszer válik be, én csak arról tudok beszélni, hogy Nikivel hogyan őrizzük meg a szerelmet – kezdte a Blikknek az X-Faktor mentora.

– Mi a feleségemmel nemcsak egy pár vagyunk, hanem legjobb barátok is, igazi társak. Nagyon szeretünk egymással lenni, beszélgetni, ráadásul mindent elmondunk a másiknak, nincsenek titkok. Idővel rájön az ember, hogy semmi értelme nincs elhallgatni dolgokat.

Laci és Niki sok időt töltenek együtt gyermekeikkel, ám tudják, hogy mennyire fontos, hogy néha elszökjenek randizni.

– Figyelni kell a másikra, és akár csak egy pici aprósággal kedveskedni neki. Egy szál virággal, vagy hogy mire hazajön a másik, egy finom ebéddel vagy vacsorával meglepni, ez nálunk magától értetődő – folytatta Laci.

– Hetente legalább egyszer mi is randizunk, ha lehet, elmegyünk étterembe, moziba, de ha arra nincs lehetőség, akkor egy közös séta is tökéletes arra, hogy kimozduljunk. Imádjuk a gyerekeinket, de szükség van a felnőtt beszélgetésekre is.

 

Laci máig ugyanolyan szerelmes feleségébe, mint amikor megismerte. Kapcsolatukból négy éve született meg kisfiuk, Noel, de az énekes két nagyobb gyermeke, Lacika és Miriam is gyakran vannak náluk, így öten is rengeteg időt töltenek együtt.

– Azt gondolom, hogy hatalmas szerencse, ha valaki megtalálja a párját az életben. Mi Nikivel annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy gyakran ugyanazokat a szavakat mondjuk ki, ugyanakkor szólalunk meg, szinte befejezzük egymás mondatait. Arról nem is beszélve, hogy talán sokan nem gondolják rólam, hogy mennyire gyengéd, romantikus alkat vagyok. Szerintem mindig is az voltam, de Niki hozta ki belőlem, mellette tudtam megélni az énemnek ezt a részét, amiért nagyon hálás vagyok.

Az énekes sosem felejtené el szerettei születésnapját, névnapját, ahogyan az évfordulókat is észben tartja.

– Nem mondom, volt olyan, hogy reggel nem azzal a gondolattal keltem, hogy milyen nap van, de mindent fejben tartok, és a nagyobb eseményekre már jó előre készülök egy kis meglepetéssel. A házassági évfordulónkat is ünnepeljük, de a Valentin-nap a nagy kedvenc – mesélte Laci.

Forrás: Blikk