Ganxsta Zoleenak nincs szerencséje a nőkkel
2020-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Koncertezik és különböző műsorokban szerepel – úgy tűnik, Ganxsta Zolee az évek alatt egy csöppet sem veszített a népszerűségéből, amit láthatóan nagyon élvez. A rapper most a TV2 Nicsak, ki vagyok című produkciójának egyik arcaként sziporkázik poénjaival a képernyőn, aminek elmondása szerint nagyon örül, biztos benne, hogy ez a műsor jól sül majd el.

 

Az 54 éves rapper a Story magazinnak beszélt a karrierjéről, az interjú során pedig a magánéletére is kitért. Zolee nagyon büszke a lányára, aki egyre több területen csillogtatja meg a tudását: gitározni tanul és a Vasasban párbajtőrözik. Ganxsta élete akár tökéletes is lehetne, ám a nőkkel valahogy nincs szerencséje.


„A magánéletemben valahogy nem sikerül, az istennek nem akar működni. Az ember nem lehet mindenben jó, én speciel ebben nem vagyok. Imádom a volt szerelmemet, de nem működött a kapcsolatunk, és nem feltétlenül csak énmiattam” – vallotta be a lapnak a rapper. „Korábban nagy vadász voltam, de ha leteszem a voksomat, ha beleszeretek valakibe, akkor számomra csak ő létezik. Nagyon tudok ragaszkodni, de ha megbántanak, attól meg tudok rogyni, nem tudom lazán kezelni. Olyankor depresszióba esem, és magam alatt vagyok. Nem tudom, miért nem sikerül, de már nem is gyötröm magam ezzel. Inkább azzal foglalkozom, amiben jó vagyok...”

Forrás: Blikk