Gálvölgyi János a házasságáról vallott
2021-06-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gálvölgyi János nemrégiben töltötte be a 73. életévét, sőt, most volt az ötvenedik házassági évfordulójuk is feleségével, Jutkával. A színész elmesélte, mi a titkuk.

 

Gálvölgyi Jánost arról kérdezte a Blikk, hogy – visszatérvén a színpadra – fél-e még a vírustól, illetve mesélt arról is, hogy a feleségével mi a titkuk, hiszen most ünnepelték az ötvenedik házassági évfordulójukat.

– Nekem harminc éve van egy elmebajom: az emberiség még nem is hallott a koronavírusról, én már akkor állandóan fertőtlenítettem a kezem. Kezet fogni valakivel nem szeretek, mert fogalmam sincs, mit fogott meg, mielőtt belerakja a tenyerembe az övét, én utána hozzányúlok a számhoz, a szememhez... Jaj, már a gondolatba is beleborzongok – mondta, válaszolva arra, nem-e fél a koronavírustól, majd hozzátette: gyermekkora óta így áll a bacilusokhoz, ezért semmilyen testi érintkezésnek nem a híve, csak bizonyos helyzetek során.

A színész azt is elmondta, hogy gyermekkora óta a színészet volt számára az első: a nagymamája sokszor vitte templomba, ahol az oltár előtti színpad láttán otthon is kialakított magának egyet, sőt, az édesanyja ostyát is vitt neki haza, így nála is lehetett áldozni.

– Magányos gyerek voltam, ez jó játéknak tűnt, mert közelebb hozott a színházhoz. No, meg az olvasás. Tízévesen felolvastam a Népszabadságból, a Nők Lapjából úgy, ahogy a rádióban hallottam, mintha én lennék a bemondó bácsi. Gyufásdobozokból mikrofont, cipősdobozból magnót csináltam, komplett rádióműsorokat vettem fel – mesélte.

 

Gálvölgyi János elárulta hosszan tartó, sikeres házasságuk titkát is, ugyanis a színész és felesége, Gálvölgyi Judit már ötven éve házasok.

– A szerelem nem állandó dolog, ami lobog ötven éven át, ilyet még egyetlen költő sem írt le. Az viszont fontos, hogy tudjunk beszélgetni. Nekünk Jutkával ötven éve mindig van miről. Aztán benne 100 százalékosan megbízom, tudom, soha nem árulna el, soha nem vágná a kést a hátamba. Kevés ilyen házaspárról, párról tudok – mondta a Best magazinnak, majd hozzátette: neki a felesége mellett senki másra nem volt szüksége, hiszen két fantasztikus lányt is adott neki, akikben szintén megbízik.

Végül arról is beszámolt, hogy Jutkával öt évig alkottak egy párt, mielőtt kimondták volna a boldogító igent, azt pedig egyáltalán nem bánta meg, hogy 21 évesen megnősült, hiszen fiatalon akart családot, ráadásul éppen két lányt szeretett volna.

Forrás: Blikk