Molnár Anikó csalódottságot érez a férfik iránt
2021-06-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bombaformában van Molnár Anikó, aki az elmúlt három évben harminc kilótól szabadult meg. A volt valóságshow-szereplő viszont a férfiak miatt érez némi csalódottságot: úgy érzi, felborult a nemek közötti egyensúly, és szerinte egyre nehezebb a párkeresést. A ValóVilágbeli szereplése is közrejátszik abban, hogy negyven fölött még mindig nincs gyűrű az ujján.

– Ami most a párkeresés terén tapasztalható, attól én teljesen el vagyok keseredve. Pedig egy nő semmire sem vágyik jobban, mint egy olyan férfira, akire emberileg felnézhet és kölcsönösen számíthatnak egymásra. Én az igazi retró párkapcsolatban hiszek és egy olyan társban, aki betölti a klasszikus férfiszerepet, és aki mellett egy nő igazán nő lehet minden gyengeségével, erősségével és esendőségével együtt. Hisz mindenkinek arra van szüksége, hogy legyen mellettem egy olyan ember, akire mindig mindenben számíthat és aki segít mindenben – mesélte a Blikknek Anikó, aki egy rövid ideig a társkeresőkkel is megpróbálkozott, majd rájött, hogy ezek nem neki valók.

– Az ismertség ilyenkor egyáltalán nem előny, mert nem tudhatom, hogy valaki miért akar megismerkedni velem. Lehet, hogy csak fogadásból, hogy ki tudjon pipálni egy ismert nőt a listájáról. Én pedig nem akarok „trófea” lenni. A másik, amiért ez az ismerkedési forma nem való nekem, hogy egyszerűen nincs időm a sok vakrandira. Kis túlzással azt kell mondanom, ha nem mentem volna annak idején a ValóVilágba, ma szerintem már boldog feleség lehetnék. Legalább az ilyen fogadásból randizókat ki tudnám szűrni – nevetett az egykori Nagy Ő, aki ma már másmilyen férfire vágyik, mint húsz évesen.

– Fiatalon még mindenki a jóképű pasikat akarja, ma, negyvenöt évesen már teljesen más áll a lista élén. A legfontosabb nekem egy férfiban, hogy a társam, a szövetségesem legyen, akivel együtt megyünk végig az életen egymást támogatva. De sajnos úgy érzem, a férfiakból valahogy kezd kiveszni a nők iránti tisztelet és megbecsülés – sóhajtott Anikó.

Pedig bókokban nincs hiány, hiszen bombaformában van. Az elmúlt három évben harminc kilót fogyott és bár ebből most öt visszajött, Anikó már az edzőterembe készül, hogy ez a néhány pluszkiló eltűnjön.

– Három éve derült ki az inzulinrezisztenciám, amire először gyógyszert, majd injekciót kaptam. 105 kilóval kezdtem a kúrát, 77-re fogytam le nyolc hónap alatt, ami a 180 centis magasságomhoz nekem pont ideális. A diétát továbbra is tartom, de az injekciókúrát már abbahagytam, mert nem szerettem volna tovább fogyni. A testalkatom nem olyan, mint a nagyon vékony modelleké. Mindig is sportoltam, az a soványság nekem nem lenne egészséges – tette hozzá.

Anikót rendszeresen kérdezgetik a követői, hogy sikerült lefogynia, így derült fény arra is, hogy több cég is visszaélt a fotóival.

– Többen kérdezték, hogy tényleg ilyen-olyan fogyasztóterméknek köszönhetően fogytam-e le. Mindig elmondom, hogy most semmi ilyesmiről nincs szó és mostanában nem adtam a nevem semmiféle fogyasztószerhez – tisztázta Anikó.

Forrás: Blikk