Miért hordanak neccharisnyát az énekesnők fellépéskor?
2021-06-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Ha láttál már élő koncertet, vagy legalábbis koncertfelvételt, akkor biztosan neked is feltűnt, hogy az énekesnők szinte mindig neccharisnyában lépnek a színpadra. Gondolkodtál már azon, hogy miért viselnek kivétel nélkül mindig neccharisnyát a különböző koncertszerelésük alatt? A Glamour most utánajárt ennek.Valószínűleg nem mondunk azzal újat, hogy elsősorban azért, mert remek tartást biztosít a lábaknak. Ha valaha te is hordtál már neccharisnyát, akkor biztosan tapasztaltad, hogy a feszesítő harisnyákhoz hasonlóan remekül egyben tart, miközben nagyszerűen szellőzik is a bőröd. Nos, az olyan sztároknak, mint Beyoncé vagy Taylor Swift, akik igencsak sokat mozognak a színpadon, és fellépőruháikban sokat megmutatnak testükből, szükségük van a biztos tartásra, hogy kellő önbizalommal tudjanak mozogni biztonságosan a színpadon tánc közben is.

 

Nem mellesleg egy-egy rövid szoknya alól, vagy lengébb sortból könnyedén kivillanhatnak az intim zónáik, és mint tudjuk az internet igencsak imád az ilyen témájú fotókon csámcsogni, tehát még ez ellen is nagyszerű biztosíték a testszínű neccharisnya.

Míg egy normális harisnyával is el lehetne érni ugyanazt a jó tartást, egy neccharisnyában, főleg komoly tánc közben, sokkal jobb a szellőzése a bőrnek, ráadásul ezeket a harisnyákat kifejezetten színpadra tervezik, így a nedvszívóképességük is jobb az átlagnál.

Végezetül, az a tény sem elhanyagolandó, hogy a neccharisnya eléggé szexi látványt nyújt, már csak ezért is tökéletes választás fellépéshez. A testszínű darabok mellett, fényes, kövekkel díszített harisnyákat is lehet választani, ami csak még dögösebb a színpadon, lásd Jennifer Lopezt:

Forrás: Glamouronline