Nem csak Károlynál és Kamillánál szóltak eltitkolt gyerekről a pletykák
2021-06-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy ausztrál férfi jelentkezett a közösségi oldalán azzal a kijelentéssel, hogy ő Károly herceg elsőszülött fia. Nos, elmondhatjuk, hogy a királyi családtagok már hozzászokhattak az ilyesfajta pletykákhoz, azonban nemcsak Kamilla és Károly herceg tartozik azok közé, akikről nap mint nap összeesküvés-elméleteket és összehasonlító képeket gyártanak.

 

Az 1997-ben autó balesetben elhunyt Diána walesi hercegnéről is az a hír járta, hogy született egy lánygyermeke, aki a Sarah nevet kapta. Állítások szerint a kislány nevelőszülőkhöz került, majd felnőttként kiköltözött az Amerikai Egyesült Államokba.

Az állítólagos Sarah névre hallgató királyi családtagról egy kamerafelvétel is készült, amin Károly walesi herceg is megjelenik.


 
Diána kisebbik fia, Harry herceg sem maradhatott ki az álhírek célpontjai közül, akiről szintén azt pletykálják, hogy egy eltitkolt taggal bővítette a királyi vérvonalat. A mostanában amúgy is sokat emlegetett botrányhős pár, Harry és Meghan esküvője előtt kapott szárnyra a hír, hogy egyik egyéjszakás kalandjának eredményeképpen született egy kisfia, aki addigra már három éves kor körüli volt.

Bár a meggyanúsított hercegre valóban hasonlított a kisfiú, nem volt bizonyítható kapcsolat közöttük, de az álhír majdnem a királyi esküvő elmaradását eredményezte.

Hovatovább Harry kapcsán az a pletyka is szárnyra kapott, hogy valójában nem is Károly herceg gyermeke. A rosszmájú feltételezés alapja egyfelől az, hogy Károly és Vilmos között szemmel látható a hasonlóság, míg Károly és Harry között nem, illetve tudvalevő, hogy Diana hercegné bizalmas viszonyt ápolt a lovasoktatójával, James Hewitt-el, a feltételezések szerint pedig ő Harry vér szerinti édesapja. Bár Hewitt és Harry valóban hasonlítanak egymásra, már ha a vörös haj hasonlóságnak számít, ám a történet több sebből vérzik.

A vörös haját Harry ugyanis nagy eséllyel Diana oldaláról örökölte, akinek szülei, nagyszülei és testvére is vörös hajú volt, emellett pedig az is megvétózni látszik ezt a pletykát, hogy James Hewitt és Diana hercegné 1986-ban ismerkedtek meg, amikor Harry herceg 2 éves volt, tehát elég nehezen lehetne az apja. Ha pedig mindez nem volna elegendő bizonyíték, akkor érdemes megnézni Fülöp hercegről egy fiatalkori képet, különösen olyat ahol szakállat visel, ugyanis a Harry a nemrég elhunyt nagypapa kiköpött mása.

 

Sokszor a veszélyes álhírek is nagy rivaldafényt kapnak, hiszen a királyi családtól nem áll távol, hogy egyes családtagokat vagy botrányokat eltitkoljanak. Nemrégiben a királyi család történetét feldolgozó népszerű Netflix sorozatban, a The Crown-ban esett említés II. Erzsébet unokanővéreiről, akiket halottnak nyilvánítottak amikor igazából egy elmegyógyintézetbe költöztették őket.

Bár az eltitkolt királyi sarjak híre szinte minden esetben elnyeri a 5 perc hírnevet, előbb utóbb mindről bebizonyosodik, hogy alaptalan állítások.

Forrás: Blikk