Galambos Lajcsi elárulta, miért ment tönkre a házassága
2020-10-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tiszta vizet öntött a pohárba Galambos Lajos (59)! A 30 millió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt mulatószenész a Life TV péntek esti, Összezárva című műsorában vallott arról Hajdú Péternek, hogy bírósági ügye a házasságát is megtépázta.

– Érzelmileg magányos vagyok – mondja megtörten Hajdúnak a trombitaművész, kiemelve, valószínűleg haragszik rá a felesége, megváltozott a kapcsolatuk, de ő soha nem hagyja el Bogit, barátok lesznek, amíg élnek.

– Nem azért haragszik rám a feleségem, mert van egy folyamatban lévő bírósági ügyem, hanem azért, mert ezt nem magánügyként kezelem. Bogi tudja, 22 éve egy daloló trombitáshoz ment hozzá, és azt is elfogadta, hogy világéletemben együtt rezegtem a közönségemmel. A bánatomat ugyanúgy megosztottam velük, mint az örömömet. Büszkén adtam hírt a gyerekeink születéséről, arról pedig könyvet is írtam, amikor 125 napot kellett egy hat négyzetméteres zárkában töltenem. Nekem is kellemetlen, hogy egy bírósági ügy árnyékot vetett rám, de eltitkolni sem akarom. Harcolok az igazamért, szerencsére ebben a feleségem az egyik legnagyobb támaszom. Csak szerinte ez nem tartozik másra. Ebben máshogy gondolkodunk – érzékeltette Lajcsi.

Mint mondja, zenészként a karrier érdekében sok fájdalmas döntést kellett meghoznia, sokat van távol a családjától, érzelmi magányát ez okozza.

– Sokan nem hiszik el, hogy nekem a taps a honoráriumnál is többet ér, azt pedig rajtam kívül csak a sorstársaim érzik, hogy a színpadi és a családi szeretet közötti őrlődés magányossá tud tenni. A döntéseimet vállalom. Ilyen az életem – jelentette ki. – Számomra Bogi a legértékesebb nő. A legértékesebb társ, akit valaha ismertem. Különös tiszteletet is érzek iránta a múlhatatlan szereteten túl. Nyomasztó a neheztelése, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ne haragudjon rám olyasmiért, ami a lényemből fakad. Bár követek el hibákat, megtanultam ezt a helyzetet kezelni. Egy házasságban sok munka van, pláne egy zenészében, és mi küzdünk azért, amit együtt elértünk.

Forrás: Blikk