Furcsa helyre költözött Pintér Tibor és szerelme
2016-12-19  /  Szerző:   /   Szerelem Pintér Tiborék furcsa helyszínt választottak az új, közös életükhöz, bár ha belegondolunk, talán nem is annyira... Megmutatták az új otthonukat, ami két istálló között van.

Pinter Tibor

A pár a Kincsem Park ügetője mellé költözött. A helyszín furcsa választásnak tűnhet a szerelmi fészek kialakításához, de Pintér Tibornak és Beának mi sem természetesebb ennél, hiszen az igazgatónak helyben van a Lovas Színház, amit ő irányít, és immár szerelme is besegít mint marketinges – írja a Blikk. A közel száz négyzetméteres, felújítás alatt lévő ház két istálló között áll.

Pinter Tibor

„Van még mit csinosítgatni, hiányoznak a szegőlécek, a legnagyobb szívfájdalmam, hogy sütőnk még nincs, pedig imádok sütni. Egyelőre nem sok időnk van a ház berendezésére, de nagyon szeretjük ezt a helyet. Én hét évig laktam Hollywoodban, de ez korántsem jelenti azt, hogy távol áll tőlem ez a miliő. Gyerekkoromban tanyán éltem a szü­leimmel, világéletemben állatokkal voltam körülvéve” – mesélte Pintér Tibor szerelme, Bea.

Forrás: NlCafe