Forró volt a hangulat VV Melina és VV Barna között
2023-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

VV Melina az ágyban a kezével kényeztette VV Barnát, aki ettől teljesen beindult. A férfival egyre jobban kacérkodik a lány, Barna pedig emiatt megsajnálta Danit, aki nagy reményeket fűzött választottjához.

Barna szeretné a fiatal lányt is meghódítani, mivel szerinte a köztük lévő vonzalom tagadhatatlan. Este aztán beteljesült az egyik álma is: végre Melinával aludhatott.

A fiatal lány sem utasítja vissza a férfi közeledését, sőt, egyre gyakrabban akarja őt megérinteni, ha pedig a közelébe van, teljesen kivirul.

Tegnap például az ágyban elkezdte simogatni a villa csődörét, akinek ez annyira tetszett, hogy teljesen beindult Melina érintésétől.

– Az gáz, ha beindítós, ahogy csinálod? – kérdezte Barna. Melina erre szimplán csak annyit válaszolt, hogy ő önmagában beindítós...

A történtek után a férfi Krisztivel – aki a villában a legfőbb bizalmasa – osztotta meg, hogy mit csinált vele Melina, és hogy mennyire megváltozott a viselkedése, amióta kiesett a szerelme, Dani .

– A simogatásból egyszer csak mart. Tehát nem az, hogy túlzás, hanem az, hogy tökéletesen. Én nem csinálok semmit, addig nem érhet baj. Csóró meg otthon ül. Nyilván nem lesz semmi, egyértelmű. Amikor meg úgy érzem, hogy meleg a helyzet, akkor fogom, aztán dobbantok. Közeledek, de mégsem úgy közeledek, hogy el tudjon utasítani. Az, amit teszek, ezek az apró gesztusok, simogatások tetszenek neki, el sem utasítja – vélekedett Barna.

Dani szerdán a BeleValó című műsorban kifejtette, nem tetszik neki a lány viselkedése, akit még a kiesése után is várt és szeretett.