Dévényi Tibor oltár elé állt
2023-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egy nyári fellépés alkalmával a lemezlovas Dévényi Tibi bácsi félrelépett és kificamította a bokáját. Mivel a baleset óta a bokáján járt, így kialakult a kalapácsujj, amit műteni kellett. Jelenleg bottal közlekedik, valószínűleg pedig ezt már nem is nagyon fogja tudni elengedni.

Bár jelenleg a betegségét leszámítva jól van, mégis úgy döntött, hogy végrendeletet ír, elmondása szerint ugyanis benne van már a korban.

- Lemondtam a New York-i lambadaversenyt, nem veszek részt a Los Angeles-i maratonon, ezeket abbahagytam. Megírtam a végrendeletemet. Úgy vagyok, mint a Márai, aki várta a behívót, ugyan nem sürgette, de felkészült rá. Ez a legbölcsebb, mondta, mert ebben a korban, 77 év felett legyen minden rendben, ha valami lesz. Ne hagyjak semmi zűrzavart magam után. 70 után kezdtem el ezzel jobban foglalkozni. Belenéztem a tükörbe, tudomásul vettem - árulta el.

Hozzátette, hogy nem akarja, hogy családtagjai, rokonai a halála után verekedjenek, így ő is sokkal nyugodtabb lesz.

Az ország "Tibi bácsijának" még rengeteg terve van a jövőre nézve: utazó műsort szeretne megvalósítani, amelyben ötvözné a humort és a retrot. A visszavonulásáról pedig hallani sem akar.

Több mint 10 éve alkot egy párt kedvesével, Beával, akivel tavaly áprilisban tartották az esküvőt.

- Nem térden állva kértem meg a feleségem kezét, hiszen akkor nem tudtam volna felállni. Az esküvő szűk körben zajlott, a nászút a 14-es villamoson volt - vallotta be mosolyogva.

Nagy bánata azonban, hogy fiai, Dávid és Máté viszont egyelőre nem akarnak oltár elé állni.