Fördős Zé elárulta, mikor szeretnének gyermeket
2021-04-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy hirtelen jött ötlettel kezdődött Fördős Zé karrierje, ami azóta is szárnyal, most már azonban a családalapítás is foglalkoztatja a gasztrogurut.Fördős Zét mindenki ismeri: A Konyhafőnök zsűrijének vezére és az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar vlogger. Vannak azonban olyan oldalai is, amiket csak kevesen ismernek: a testvér, a társ, az extrémsportot imádó haver, vagy épp a jó barát.

Zé most az RTL Klub Fókuszában emlékezett vissza gyerekkorára és karrierje kezdetére, sőt, édesapjával vissza is tértek egykori éttermükhöz. A fiatal Zoltán ugyanis itt szeretett bele a vendéglátásba, 2012-ben a testvérével való sorsfordító megállapodása pedig meghatározta a jövőjét.

"Ezt azért hívjuk balatonvilágosi egyezménynek, mert Balatonvilágoson a derékig érő vízben, egy sörrel ültünk nyáron, majd megbeszéltük, teszünk valamit azért, hogy a sorsunkat jobbra fordítsuk" – mesélte Zé a sorsfordító történetet.

A két fivérnek ugyanis anyagi gondjai voltak, de elhatározták, hogy főzős videókat gyártanak majd. Célba is értek, Zé pedig az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában találta magát.

Bár a magánéletét óvja, most elárulta: úgy tervezi, hogy 1-2 év múlva jöhet az első baba, aztán, ha úgy látják a párjával, akár több gyermekkel is bővülhet a családjuk, de mindenképp olyan apa szeretne lenni, aki a lehető legtöbb időt tölti a gyerekeivel.


Forrás: Blikk