Fordított pszichológia – így vesd be a párkapcsolatodban!
2022-06-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A fordított pszichológia nem más, mint egy hatékony eszköz, ha szeretnéd meggyőzni a párod a saját véleményedről. Bevetheted ártatlan rásegítésként, amivel rejtett nyomást gyakorolsz a másikra, hogy a Te akaratodat érvényesíthesd, de visszaélned vele sosem szabad.

Hatékony eszköz lehet a párkeresésnél is, ha az egyik fél szeretné felhívni magára a másik figyelmét. Nőként általában félünk megtenni az első lépést, de néhány apró trükkel vonzóbbá tehetjük magunkat.

Milyen helyzetekben működhet?

Amikor eljátszod az elérhetetlent!

A fordított pszichológia talán az egyik legősibb módszer, amely úgy működik, hogy szimplán az ellenkezőjét mondod annak, mint amit valójában akarsz. Egy eszköz, amellyel ráveszel egy másik embert egy olyan tettre vagy döntésre, amely számodra előnyös lenne. Mint amikor egy randevún eljátszod a távolságtartó és meghódíthatatlan nőt, így ösztönözve a férfit a hevesebb udvarlásra.

Gondolj magadra úgy, mintha egy ünnepelt sztár lennél!

Ahelyett, hogy folyton az ő kívánságait lesnéd, inkább tekintsd saját magadra úgy, mint egy vonzó és intelligens nő, aki bármely férfit megkaphatná, de csak az arra igazán érdemesekkel áll szóba. Hidd el, Te is elég értékes vagy ahhoz, hogy ne legyél akárki barátnője.

Ha azt sugallod felé, hogy tisztában vagy különlegességeddel, és magabiztosságot sugárzol, azzal felkelted a figyelmét, és egyből vonzóbbnak talál majd.

Ez is érdekelhet! - Hogyan legyél a csábítás mestere?

Ejts el néhány ártatlan megjegyzést!

Kezdeményezz beszélgetést a kiszemelt ismerősöddel (lehet akár egy gyerekkori barátod is, akibe titokban szerelmes vagy) egy olyan pasiról, akit keresel, mintha őt egyáltalán észre sem vennéd, mint lehetséges partner. Említs meg néhány számodra fontos személyiségjegyet, amely benne is megvan, és néhányat, amit még szeretnél. Ebből tudni fogja, hogy van esélye nálad, de mégsem lehet 100%-ig biztos a dolgában.

A férfiak néha azért nem harcolnak, mert úgy vélik, hogy nincs esélyük. Ezzel a trükkel viszont elülteted a fülében a bogarat, hogy talán többet szeretnél tőle a szimpla barátságnál, és mégis tennie kellene egy próbát.