Férjhez ment Kunovics Katinka
2024-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Négy év után végre örök hűséget fogadott egymásnak a zenészpár, akik az esküvő után egyből külföldre vették az irányt.

A Romantic énekesnője még a koronavírus-járvány idején, egy társkereső oldalon keresztül ismerkedett meg szerelmével, Albert Zoltánnal, aki szintén zenész. Találkozásukat annak köszönhetik, hogy a vírushelyzet miatt a férfi nem dolgozhatott hajón, mint korábban. A pár hamar egymásra hangolódott, Kunovics Katinka pedig már 2021-ben arról vallott, hogy szívesen férjhez menne.

– A párom volt már házas, ám én nem. Úgy érzem, Zoli személyében megtaláltam az igazit, így ha megkérné a kezem, természetesen igent mondanék neki – fogalmazott akkor az énekesnő.

A szerelmesek azóta már túl vannak egy szakításon, de ez kellett ahhoz, hogy rájöjjenek, egymás nélkül nem tudnak élni, tavaly augusztusban pedig a lánykérés is megtörtént. Katinka és Zoltán immár négy éve alkotnak egy párt, pár napja pedig, május 3-án, végre kimondták a boldogító igent.

Jó érzés tudni, sőt, kimondani, hogy a férjem, az uram, és nemcsak azért, mert több mint 45 évet vártam rá, hanem azért, mert ezt Zolinak mondhatom ki – vallotta be a Story magazinnak Kunovics Katinka.

– Négy éve vagyunk egy pár, szeretjük egymást... Bár a hétköznapokon semmit nem változtat a papír, nekünk mégis fontos, hogy ezzel az újabb kötelékkel megerősítettük a kapcsolatunkat – tette hozzá.

A Romantic énekesnőjének az esküvőjén a zenekar másik két tagja, Győzike és Völgyi Zsuzsi is ott volt, sőt, ők kísérték Katinkát az anyakönyvvezetőhöz.

– Győző egy személyben volt a néhai édesapám, barát, testvér, vőfély – mesélte Katinka a lapnak, azt is elárulva, hogy az esketést szűk körben, mindössze néhány barát társaságában tartották, a vacsorára viszont már 40 fős vendégsereget vártak egy budai étteremben. Arra is kitért, hogy nem ment minden a tervek szerint.

– Nem vittem magammal a személyi igazolványomat, ez valahogyan nem jutott eszembe, és a teendők listájáról is lemaradt. Tíz percre lakunk, Zsuzsi gyorsan hazaszaladt érte. Aztán kiderült, hogy a tanúm, vagyis Gáspár Győző személyi igazolványa januárban lejárt, így ő nem tanúskodhatott. Végül egy barátnőm ugrott be, neki volt érvényes papírja – árulta el az énekesnő, aki elmondta, hogy mindezeken túl is tartogatott egy csavart az esküvő.

Nem vittek pezsgőt, így koccintani sem tudtak, de végül Győzike leszaladt a sarki kisboltba, megoldva a problémát. Nászajándékot az ifjú pár senkitől sem kért, Katinkát mégis meglepte a tízéves lánya, aki megkérdezte, ezentúl hívhatja-e Zolit „apucinak”.

A férjem annyit mondott, 'úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennél', majd megölelték egymást

– emlékezett vissza Katinka.

A friss házasok az esküvő után szinte azonnal a Kanári-szigetek felé vették az irányt, ám nem a nászút miatt, hanem mert ott dolgoznak.

„A lányom majd a tanév végén jön utánunk, a szeptembert pedig kint kezdi egy spanyol–angol két tannyelvű iskolában” – mondta Kunovics Katinka.