Joshi Bharat először beszélt 17 évvel fiatalabb párjáról
2024-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Joshi Bharat elképesztően szerelmes az új párjába, Kiss Virágba. A népszerű tévés és a nála 17 évvel fiatalabb szinkronszínésznő még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, de már tudják, hogy a jövőt együtt képzelik el.

A 68 éves műsorvezető ezúttal a Story magazin címlapján mutatta meg új párját, valamint azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg Virággal, akivel ugyan még nem élnek együtt, de így is szinte minden percet együtt töltenek.

– Van egy közös ismerősünk, ő ajánlott az Egy férfi és egy nő című rádióműsoromba vendégeket, és köztük volt Virág is. Meghívtam, majd január végén a stúdióban találkoztunk – mesélte Joshi Bharat, aki hozzátette: a felvétel végén felvettette Virágnak, hogy valamikor kávézhatnának, néhány hét múlva pedig már Szentendrén beszélgettek meghitten.

A tévés arról is vallott, miképpen vélekednek új párjával a házasságról, ugyanis korábban mindketten elváltak.

– Én nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet. Mindketten voltunk házasok, ami igazából egy jelkép. Mert egy kapcsolat minősége nem a papíron múlik. A papír széttéphető. A lényeg, hogy megéljük a jelent, hogy van egy ősbizalom közöttünk, és kiegészítjük egymást. Mi nem tudunk vitatkozni, maximum azon, hogy hol parkoljunk. Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és ezt szeretnénk kiélvezni. Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is – magyarázta Joshi Bharat, aki hozzátette: az új párjával nincs bennük félelem, hogy egyszer véget ér a kapcsolatuk.

Kiss Virág pedig arról beszélt, mik a terveik a párjával az elkövetkező hónapokban, illetve azt is elárulta, az összeköltözésre van-e esély mostanában.

– Ezt majd hozza az élet. Így is nagyon sok időt töltünk együtt, tökéletesen belesimultunk egymás életébe, és ez most így nagyon jól működik. Egyelőre a közös nyaralásnál tartunk. Isztambulba készülünk a barátainkkal, nyár végén pedig Olaszországba utazunk – magyarázta a szinkronszínésznő, aki azt is elmesélte, mit talált meg a népszerű műsorvezetőben.

Bharat egy stabil, megbízható férfi. Az igazi, nagybetűs férfi, aki a szerelmet, ami köztünk van, ki is mutatja – tette hozzá.

Joshi Bharat egyébként a fiatalabbik lányának már bemutatta az új párját, ám az idősebb lánya, Savitri külföldön él, így vele még nem találkozott Virág. Mindenesetre a tévés gyermekei örülnek az édesapjuk boldogságának.