Férjhez ment Demcsák Zsuzsa
2020-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Teljesült Demcsák Zsuzsa (41) nagy álma, pár napja kimondta a boldogító igent szerelmének.

Ahogyan a Ripost szombati cikkében feltételezte, a műsorvezető és kedvese, Krishan Dangwal (37) szűk családi körben hivatalosan is összekötötte az életét. Ezt a hírt a Blikknek is megerősítette a pár egyik ismerőse, és részleteket is elárult.

– Péntek délelőtt mentek az anyakönyvvezetőhöz Zsuzsáék, a ceremónia hamar lezajlott, nagyon meghatódtak mind a ketten – kezdte a Blikknek a tévés egyik barátja.

A pár tavaly, az Ázsia Expressz forgatása közben ismerkedett meg, s bár Kandász Andrea (49) akkor összeadta őket egy hotelszobában, szerették volna hivatalossá tenni kapcsolatukat. A pár tavaly nyárra tervezte az esküvőt, mégis csak idén tudták kimondani a boldogító igent.

– Nagy családi körben, barátokkal szeretnénk megtartani az esküvőt, sőt az Ázsia Expressz stábját, versenyzőit is meghívjuk – mondta a Blikknek Zsuzsa tavaly.

 

Krishannak több iratot is be kellett szereznie Indiában ahhoz, hogy feleségül vehesse szerelmét, például hogy nincs Indiában felesége. Az iratok beszerzése is bonyolult volt. A sok utazás és az adminisztratív teendők sok időt és rengeteg pénzt is felemésztettek, így a nagy lakodalom még várat magára.

– Zsuzsa nagy lagziról álmodozott, de mivel minden papírt és engedélyt megkaptak a hatóságoktól, nem akarták tovább húzni az időt, végül kis esküvőt szerveztek. Persze ha vége lesz a járványnak, tartanak majd egy bulit, amelyen az összes barátjuk jelen lesz, de így is boldogok – folytatta a műsorvezető ismerőse, aki szerint Demcsák nem bánta, hogy szolid volt a szertartás.

– Elegáns nő és ügyelt a részletekre. A ruhája fehér volt, de nem visszafogott, klasszikus, hanem merészebb, mégis elegáns, aranylánccal díszített darab. A gyűrűválasztásnál viszont a hagyományoknál maradtak, karikagyűrűt húztak egymás ujjára Krishannal – tette hozzá a barátnő, aki ezt is elmondta, a ceremóniát követően a műsorvezető családja Zsuzsa budai otthonában ünnepelt. Éttermi ebéd helyett a teraszon ültek asztalhoz, így köszöntötték az ifjú párt.

– Ott voltak Zsuzsa gyerekei, Tamara és Beni, akik kivették a részüket mindenből, terítették az asztalt, rendezkedtek otthon, hogy édesanyjuknak semmilyen dolga ne legyen a nagy napon. Zsuzsa testvére és szülei is ott voltak, valamint az egyik legrégebbi barátjuk is velük ünnepelt – mesélt a részletekről a Blikk informátora.

Az indiai származású Krishan Dangwal édesanyja nem sokkal azelőtt hunyt el, hogy a tévés és szerelme megismerte egymást. A hindu szokások szerint a gyász egy évig tart, addig nem lehet ünnepelni, mulatni, így házasságot kötni sem. Krishan számára fontos a hindu hit és a hagyományok, ráadásul édesapja pap, így mindenképpen tartaniuk kell Indiában is egy lagzit, amely a helyi hagyományoknak megfelelően napokig, de akár hetekig is tarthat majd.

Forrás: Blikk