Felesége halála után két évvel újra szerelmes Márió
2023-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bock Attila, ismertebb nevén Márió két évvel ezelőtt, 2021-ben veszítette el szeretett feleségét és kislánya édesanyját. Annamária egy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben hunyt el, tragikusan fiatalon.

"Még mindig csak 44 éves lenne. A nélküle töltött első karácsony, első húsvét, első anyák napja nagyon fájdalmas volt. A tragédia ellenére próbálunk nem szomorúak lenni, mert Ancsa jó humorú, vidám nő volt, amíg köztünk volt, szomorúságnak nem volt helye az otthonunkban" - mesélte Márió, aki a tragédia után súlyos koronavírus-fertőzéssel került kórházba, majd miután felépült, bátran vágott neki a 2022-es évnek, és erősen küzdött azért, hogy újra boldog lehessen.

"A történtek után megváltoztam. Rájöttem, hogy olyan rövid az élet, mindig az adott napot kell megélni, és minden apróságnak örülni. Megragadni minden lehetőséget. Azóta így élek" - árulta el, majd hozzátette, hogy a szerelmet is sikerült megtalálnia.

"Izabella az öcsém feleségének a testvére. Ő is özvegy, egyedül nevelte a 14 éves lányát, aki az én lányomnál, Eszternél egy évvel idősebb. Évek óta ismerjük egymást, sok szülinapon, családi eseményen találkoztunk. Sőt az öcsém cégénél dolgozik, mint operatív igazgató.

Minden értelemben működött köztünk a kémia, szóval a tettek mezejére léptem.

Előbb a testvéremékkel négyesben szerveztem egy vacsorát. Majd virággal és pezsgővel leptem meg. Lehet, hogy mindez ódivatúnak tűnik, de szerintem egy hölgynek fontos az udvarlás, nekünk legalábbis bejött. És hát tizenévesek sem vagyunk, tudtuk, mire vágyunk, de ez akkor is kellett" - mondta Márió, aki már össze is költözött szerelmével.

"Lehet, hogy sokak szerint ez gyors volt, de nekünk nem tűnik annak. Minden természetesen, minden erőlködés nélkül történt. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk így, négyen, vagyis a kutyánkkal együtt öten" - mondta el, hozzátéve, hogy szerinte egykori felesége mosolyogva figyeli őket.

"Szerintem örül a mennyben. Annak idején megbeszéltük, így tudom, azt szerette volna, hogy továbbra is jó édesapja legyek Eszternek, és boldogok legyünk. Biztos vagyok abban, azt sem bánná, hogy ha megkérném Izabella kezét.

El tudom képzelni, hogy újra megnősülök. De ez még a jövő zenéje, most élvezzük azt, ami van.

Mégpedig minden egyes nap, mert Izabella és én is pontosan tudjuk, olyan gyorsan, olyan hirtelen meg tud változni az élet jó és rossz irányba egyaránt" - fejtette ki a Story Magazinnak.