Marsi Anikó és szerelme már közel fél éve kötötték össze életüket
2023-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Közel fél éve már, hogy Marsi Anikó és szerelme, Gyarmati Gábor hivatalosan is összekötötték életüket. A házasok azóta is mérhetetlenül boldogok, és habár elmondásuk szerint pár naponta azért hevesen összekapnak, úgy érzik, sosem fog megromlani a kapcsolatuk.

Anikó elmondása szerint nincs értelme összehasonlítani a házasságukat az előző kapcsolataikkal. "Az első házasságomban sok mindenhez tudatosabban álltam, sok mindent megterveztem, két fiút nevelve máshogy kellett helytállnom az anyaszerepben. Talán több volt bennem a megfelelni vágyás is. Ebben a kapcsolatban viszont semmilyen tudatosság nincs. Hagyom, hogy minden megtörténjen, az érzelmeim irányítanak, és ezt nagyon élvezem" - fejtette ki Anikó, akinek ingatlanfelújító projektjéhez fűződő álmát Gábor véresen komolyan veszi, és rengeteget segít abban, hogy szerelme elérje a céljait.

"Ő az első az életemben, akinek fontosak az álmaim"- tette hozzá a híradós, aki nem emlékszik a párjával való első találkozásra. Gábor viszont épp ellenkezőleg: elmondása szerint még 2006-ban, egy esküvőn mutatták be őket egymásnak. Ezután 15 évvel, 2021. április 8-án volt az első randevújuk, ami egy közös futás volt a Normafán.

"Azért is emlékszem ilyen jól rá, mert esett a hó" - árulta el Gábor.

A szerelmesek közös futásából pedig rövid időn belül rendszeres program lett. "Az egyik futás után Gábor szólt, hogy elfelejtett váltópólót hozni, pedig még el kellett szaladnia valahová. Csuromvíz volt, így elkanyarodtunk hozzám. Nálam viszont nem nagyon voltak rá illő férfipólók, ezért a magaméi közül választottam egyet. Magára húzta, persze rajta rögtön izompóló lett a rám bő ruhadarab. Ebben a pillanatban pillantotta meg a teraszon Vince, aki jót mulatott a helyzeten. Később pedig közölte, szereti az őrült csávókat, akik női pólóban feszítenek" - mesélte Anikó, akinek a kapcsolat elején kételyei voltak, ugyanis még nem tette túl magát a válásán.

"Tizennyolc év, két gyerek, rengeteg közös kapocs. Az első fél év gondolata, borzalmas volt. Ma már jóban vagyunk, de nem azért váltunk el, mert mindenáron barátok akartunk lenni. Sok időre volt szükségem, hogy túltegyem magam mindenen. Gábor érkezésekor ezért nem éreztem azt, hogy tökéletesen készen állok egy új kapcsolatra.

"Volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet. Gábor persze nem értette, és aznap délután SMS-ekkel bombázott. Emlékszem, álltam a konyhában, és Vince megkérdezte, ki az, aki ilyen hevesen írogat. Elmondtam neki, mire azt felelte: 'Anya, nem zárhatod el magad teljesen a világtól'. Akkor döbbentem rá, hogy ha a 12 éves fiam ezt mondja, abban lehet valami" - árulta el a híradós, aki azóta olyan boldog a kapcsolatban, mint még soha.

"Az egészen biztos, hogy nem akarunk és soha nem is fogunk elválni egymástól"- szögezte le a Best Magazinnak.