A Cápák között befektetője tönkrement házasságáról vallott
2023-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Cápák között egyik befektetője, Balogh Péter nem sokszor nyilatkozik a magánéletéről, most viszont lerántotta a leplet arról, hogy bizony volt, amikor ő is mélypontra került. Abban az időszakban hiába volt szakmailag épp a csúcson, lelkileg teljesen összeomlott.

„Igazából két válsággal is – magánéletivel és szakmaival – szembe kellett néznem. Az egyik bajom az volt, hogy harmincöt éves koromra kipipáltam mindent a bakancslistámról. Elértem mindent, amit akartam az élettől. Nagy cég, nagy ház, sok pénz a bankszámlán, család, de úgy éreztem, igazán nem vagyok boldog” – mesélte Balogh, majd azután hozzátette:

"Elértem a céljaimat, de sosem szerepelt a listámon, hogy én ebben boldog is legyek. Kitűztem a célt, végigmentem az úton, de hogy közben hogy érzem magam, nem érdekelt. Nagyon keményen tudok dolgozni, és ennek aztán megfizettem az árát: elváltam, de cégvezetőként is kiégtem"– hangsúlyozta a miliárdos a Nők Lapjának.

Azóta már másodszor is megnősült a 46 éves üzletember, majd miután felmondott a korábbi munkahelyén, pályafutását angyalbefektetőként folytatta, így segített érvényesülni kisebb vállalkozásoknak.