Fekete Dávidnak új barátnője van
2024-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fekete Dávid és Szintia nemrég találtak egymásra, az első beszélgetést pedig hamarosan egyre mélyebb társalgások követték.

– Az interneten kezdtünk el beszélgetni, és nagyon hamar rájöttünk, hogy tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk. Noha rövid ideje vagyunk együtt, nagyon intenzív a kapcsolatunk, olyan, mintha már régóta egy pár lennénk. Rengeteg időt töltünk együtt, nagyon elmélyült beszélgetéseink vannak, és hasonló érzelmi beállítottságú emberek vagyunk – mesélte a Blikknek az énekes, aki azt is elárulta, hogy a mindennapjaik része a romantika, és amikor csak erre mód van, apró kedvességekkel lepik meg egymást, például egy szépen elkészített reggelivel vagy süteménnyel.

Szintia sokáig Győrben élt, és bár nemrég elköltözött a városból, a szíve mindig is visszahúzta, ami most már nem csak az emlékeknek, de Fekete Dávidnak is köszönhető.

A szépségiparban dolgozó hölgy már találkozott Dávid iker fiaival is, akik az első pillanatban levették a lábáról.

– Hihetetlenül elvarázsoltak, tündéri gyerekek. Már voltunk együtt programozni, fagyizni mentünk, és amikor Dávid elmondta nekik, hová megyünk, már hozták is a cipőmet, hogy menjek velük – áradozott a kicsikről Szintia.

A friss szerelmesek azonban egyetértenek abban, hogy lassan, óvatos léptekkel haladva építgessék a kapcsolatukat.

Dávid a tavalyi év végén szakított korábbi kedvesével, és bár akkor elhatározta, hogy nem keres új kapcsolatot, a boldogságra továbbra is nyitott maradt. Azzal, hogy Szintia betoppant az életébe, úgy érzi, új lendületet kapott az élettől, így most tele van pozitív energiákkal.

– A saját káromon tanultam meg, hogy nem szabad kapkodni, túl gyorsan célra törni. Sajnos, ezt a hibát már elkövettem a múltban, ezért most lassú, kitartó munkával igyekszem valóra váltani az álmaimat. Ez nem csak a munkámra és az éneklésre igaz, hanem a kapcsolatomra is. Noha Szintivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nem kapkodunk, lépésről lépésre haladunk – magyarázta az énekes, akit rendszeresen meglátogat győri otthonában a kedvese, hiszen Dávid még nem hagyhatja el a várost a folyamatban lévő bírósági ügye miatt.